کینوا و اسفناج

مطلب را به اشتراک بگذارید

کینوا و اسفناج :

 

 

مواد لازم :

کینوا پخته شده ………………………. ۱ فنجان

تخم مرغ ………………………. ۲ عدد

شیر …………………………. ۲ قاشق چایخوری

کره ……………………… به اندازه تفت دادن

اسفناج ……………………….. ۲ دسته پر

نمک دریا و فلفل …………………. به مقدار لازم

طرز تهیه :

ابتدا روی حرارت کره را ذوب کنید سپس کینوا را بپزید. تخم مرغ و شیر را با هم مخلوط کنید سپس با نمک دریا و فلفل طعم دار کنید و روی ماهیتابه بپزید. در آخر پس از آماده شدن تخم مرغ، کینوا و تخم مرغ را همراه اسفناج مخلوط کنید تا زمانی که اسفناج پخته شود.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *