کینوا سرخ شده

مطلب را به اشتراک بگذارید

کینوا سرخ شده : 

مواد لازم :

کینوا …. ۱ پیمانه

آب مرغ …. یک و نیم پیمانه

پیاز خرد شده …. یک چهارم پیمانه

هویچ خرد شده …. ۲ عدد

پیازچه خرد شده … ۳ عدد

سیر خرد شده … ۳ حبه

زنجبیل … نصف قاشق چایخوری

روغن زیتون …. ۱ قاشق غذاخوری

تخم مرغ هم زده … ۲ عدد

نخود فرنگی …. نصف پیمانه

نمک دریا …. به مقدار لازم

طرز تهیه :

کینوا و آب مرغ را روی حرارت ملایم داخل قابلمه بریزید و با کمی نمک دریا طعم دار کنید. بعد از گذشت ۲۰ دقیقه وقتیکه آب مرغ کاملا جذب کینوا شد از روی حررات برداشته و کینوا پخته شده را کنار بگذارید. سپس داخل ماهیتابه روغن زیتون، پیازها و سیر را اضافه کنید و ۵ دقیقه تفت دهید تا کاملا سرخ شوند و برای طعم دار کردن آنها زنجبیل را اضافه کنید. تخم مرغ ها را جداگانه داخل ماهیتابه به صورت هم زده درست کنید و کناری بگذارید. در آخر مخلوط کینوا، پیاز و نخود فرنگی و تخم مرغ را ترکیب کنید و تا زمانی که نخود فرنگی پخته شد منتظر بمانید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *