021-88343490

کینوا تنوری

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم:

آب…………………..1.5 فنجان

کینوا…………………….3/4 فنجان

تخم مرغ……………….2 عدد

سفیده تخم مرغ…………………2 عدد        

کدو سبز قطعه قطعه شده………………1 فنجان

پنیر (ترجیحاً سوئیسی) قطعه قطعه شده………………1 فنجان

ژامبون یا کالباس…………………….1 فنجان

جعفری خرد شده……………………..1/4 فنجان

پنیر پارمیزان رنده شده…………………2قاشق غذا خوری

فلفل سیاه…………………….1/4 غذا خوری

طرز تهیه:

1- فر را از قبل تا دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید.

2- کینوا را در آب بریزید تا بجوشد سپس حرارت را کم کنید تا موقعی که کینوا نرم و آب تبخیر شود. (حدود 15-20 دقیقه)

3- کینوا، تخم مرغ، کدو سبز، ژامبون، جعفری، پنیر پارمیزان و فلفل را در یک ظرف بزرگ مخلوط کنید و تا موقعی که به طور کامل با هم ترکیب شوند ادامه دهید، سپس در ظرف مافین  بریزید.

4-مخلوط را در فر بگذارید تا موقعی که طلایی رنگ شود. (حدود 30 دقیقه) حداقل 5 دقیقه بگذارید خنک شود. به صورت گرم یا سرد سرو شود.

مقالات مرتبط

سبوس جو دوسر 200 گرمی

درباره سبوس جو دوسر در این مطلب برای شما توضیح می دهیم. با ما همرا باشید. سبوس جو دوسر OAB (Oat Bran) سبوس جو دوسر به دلیل داشتن فیبر، انواع...

جو دوسر پرک درشت

جو دوسر پرک درشت (Large Oatmeal) چیست؟ تمام خواص این غله را در این مطلب برای شما توضیح خواهیم داد. با ما همراه باشید. جو دوسر پرک درشت OAB جو...

جودو سر پرک خرد شده

جو دوسر پرک خرد چیست؟  خواص جو دوسر پرک خرد شده چیست؟ بسیاری از فواید این غله را در این مطلب، برای شما خواهیم گفت. با ما همراه باشید. جو...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *