کینوا برگر:
مواد لازم :
کینوا ……………………… یک سوم فنجان
روغن زیتون ……………. یک چهارم قاشق چایخوری
پیاز خرد شده …………. سه چهارم فنجان
هویج خرد شده ……… یک دوم فنجان
سیر خرد شده ………… ۳ حبه
آب ………………………….. سه چهارم فنجان
پودر سوخاری …………. یک دوم فنجان
نمک دریا ……………………….. یک دوم قاشق چایخوری
فلفل سیاه ………………… یک دوم قاشق چایخوری
کنسرو نخود ………………… ۱ ونیم فنجان
تخم مرغ …………………….. ۱ عدد
سس تند قرمز ……………. ۲ قاشق غذاخوری
نان همبرگر ……………………۴عدد
کاهو ……………………………….. به مقدار لازم
گوجه فرنگی خرد شده ……… به مقدار لازم
طرز تهیه :
روی حرارت ملایم آب و کینوا را با ۲ قاشق چایخوری روغن زیتون اضافه کنید و به مدت ۱۵ دقیقه منتظر بمانید تا آب کاملا جذب و کینوا بپزد. سپس پیاز، سیر و هویج را اضافه کنید تا کاملا تمامی مواد بپزد. مخلوط کینوا، نمک دریا و فلفل و تخم مرغ را مخلوط کنید و به شکل توپ دربیاورید سپس به آن پودر سوخاری بزنید. داخل ماهیتابه به مدت ۵ دقیقه مخلوط کینوا را تفت دهید. برای سرو آن با سس، کاهو و گوجه فرنگی در نان همبرگر قرار داده و بنابر سلیقه خود سرو نمایید.