طرز تهیه کینوا برگر

کینوا برگر

مطلب را به اشتراک بگذارید

کینوا برگر:

 

 

مواد لازم :

کینوا ……………………… یک سوم فنجان

روغن زیتون ……………. یک چهارم قاشق چایخوری

پیاز خرد شده …………. سه چهارم فنجان

هویج خرد شده ……… یک دوم فنجان

سیر خرد شده ………… ۳ حبه

آب ………………………….. سه چهارم فنجان

پودر سوخاری …………. یک دوم فنجان

نمک دریا ……………………….. یک دوم قاشق چایخوری

فلفل سیاه ………………… یک دوم قاشق چایخوری

کنسرو نخود ………………… ۱ ونیم فنجان

تخم مرغ …………………….. ۱ عدد

سس تند قرمز ……………. ۲ قاشق غذاخوری

نان همبرگر ……………………۴عدد

کاهو ……………………………….. به مقدار لازم

گوجه فرنگی خرد شده ……… به مقدار لازم

طرز تهیه :

روی حرارت ملایم آب و کینوا را با ۲ قاشق چایخوری روغن زیتون اضافه کنید و به مدت ۱۵ دقیقه منتظر بمانید تا آب کاملا جذب و کینوا بپزد. سپس پیاز، سیر و هویج را اضافه کنید تا کاملا تمامی مواد بپزد. مخلوط کینوا، نمک دریا و فلفل و تخم مرغ را مخلوط کنید و به شکل توپ دربیاورید سپس به آن پودر سوخاری بزنید. داخل ماهیتابه به مدت ۵ دقیقه مخلوط کینوا را تفت دهید. برای سرو آن با سس، کاهو و گوجه فرنگی در نان همبرگر قرار داده و بنابر سلیقه خود سرو نمایید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *