کینوا سه رنگ ۲۵۰ گرمی

کینوا-سه-رنگ-3

مطلب را به اشتراک بگذارید

در مورد کینوا سه رنگ در این مطلب برای شما توضیح داده ایم.

با ما همراه باشید.

کینوا سه رنگ OAB 

خواص کینوا :

کینوا (Quinoa) دارای مقدار بالایی از پروتئین است که برای ساخت بافت‌های بدن و حفظ سلامت عضلات بسیار مهم است. این ویژگی، آن را به یک منبع عالی پروتئین برای افرادی که به دنبال گیاهخواری هستند یا نیاز به منابع پروتئین گیاهی دارند، تبدیل می‌کند.

کینوا حاوی مقادیر زیادی از ویتامین‌ها و مواد معدنی اساسی مانند آهن، منیزیم، روی، و ویتامین B6 است. این مواد مغذی، به حفظ سلامت عمومی بدن، افزایش انرژی، و تقویت سیستم ایمنی کمک می‌کنند.

این محصول فاقد گلوتن است و برای افرادی که بدن آن ها با گلوتن ناسازگاری دارند بسیار مناسب است.

کینوا رنگ های گوناگونی دارد، شناخته ترین آن رنگ سفید می باشد. ولی در رنگ های قرمز و سیاه نیز موجود می باشد.

توجه داشته باشید که از نظر ارزش غذایی تفاوت چندانی بین انواع کینوا وجود ندارد و تفاوت اصلی و بارز آنها در رنگ و بافت آنهاست.

کینوا دارای مقدار زیادی فیبر است که می‌تواند به بهبود عملکرد دستگاه گوارش، کنترل قند خون، و افزایش احساس سیری کمک کند. تحقیقات نشان داده است که مصرف فیبر می‌تواند به کاهش خطر بسیاری از بیماری‌های مزمن مانند دیابت، بیماری‌های قلبی و عروقی، و سرطان کمک کند.

کینوا-سه-رنگ-OAB-2

خواص کینوا سه رنگ (Tricolor Quinoa) در طب:

– جلوگیری از بیماری های قلبی عروقی

– برای درمان افراد دیابتی نوع ۲

– ضد فشار خون بالا

– مبارزه کننده با سرطان روده بزرگ

– ضد چاقی مزمن

کینوا سه رنگ در آشپزی:

برای ایرانیان عزیز برنج غذای اصلی بوده لذا کینوا را می توانید همانند برنج دم کرده و با انواع خورش نوش جان کنید و اگر می خواهید از خواص خارق العاده آن بهره ببرید، با برنج به صورت نصف به نصف ترکیب کرده و دم کنید. در اولین تجربه خود از کینوا می توانید آن را در آب جوش بریزید و سپس چاشنی های مورد علاقه خود را به آن اضافه کنید و همراه با سالاد میل کنید.

این محصول را می توانید از مغازه ها و یا بصورت آنلاین خریداری کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *