کینوا سفید چیست؟
تمام خواص کینوا سفید را در این مطلب به شما ارائه خواهیم داد.
با ما همراه باشید.
کینوا سفید OAB
خواص (White Quinoa)
گیاه کینوا سفید بدون گلوتن است و گیاهی سنتی، کم کالری و بومی جنوب آمریکا است، که قدمتی بیش از ۵۰۰۰ سال دارد و به خانواده اسفناج شباهت دارد.
امروزه مورد توجه بسیاری از گیاه خواران است و برای دریافت پروتئین کامل، بجای استفاده از مواد غذایی گوشتی می توان کینوا سفید را جایگزین گوشت برای چنین افرادی کرد. نحوه طبخ آن مشابه دانه های برنج است و بیش از ۱۲۰ گونه کینوا وجود دارد، ولی رنگ های سفید، قرمز و سیاه آن محبوب تر است. این غله منبع غنی از پروتئین ، آهن ، فسفر ، ویتامین B ، امگا۳ ، منیزیم ، کلسیم و لیزین (یکی از بیست اسید آمینهی اصلی) است.
گیاه کینوا سفید نسبت به برنج سبک تر و راحتر هضم میشود به همین دلیل جایگزین مناسبی بجای برنج بشمار می رود. در سال ۲۰۱۳، از سوی سازمان FAO (سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد) سال کینوا نامگذاری شد. از این گیاه برای تولید آرد، غنی کردن آرد، گندم، تولید بیسکویت و پاستا نیز استفاده می شود.