کیم چی

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم :‏
‏ ‏
کاهو ژاپنی متوسط …………………………… ۱ عدد ‏
پیازچه خرد شده ……………………………… ۳ عدد
ریشه زنجبیل پوست کنده و خرد شده ………. ½ اونس
غذاخوری سیر رنده شده …………………….. ۲ قاشق
نمک مورتون ( برای کاهو ) …………………… ¼ فنجان
نمک مورتون ( برای مایع) …………………….. ½ فنجان
فلفل هندی ………………………………….. ½ قاشق چایخوری
سس ماهی …………………………………. ۱ قاشق غذاخوری
پودر برنج شیرین یا آرد ……………………….. ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه :‏
کاهو را در این مرحله نشویید فقط آن را تمیز کنید. ‏
کاهو ها را به ۴ قسمت کنید. ابتدا آن را از میان برش داده و هر برش را به دو تکه تقسیم کنید. ‏
حالا آنها را شسته و بگذارید تا خشک شوند. بعد کاهو را به تکه های کوچک تقسیم میکنیم
در یک کاسه بزرگ کاهو ها را با نمک پوشانده و بگذارید ۲ ساعتی بماند.‏
یک فنجان آب و پودر برنج یا آرد را با هم در یک کاسه مخلوط کنید و روی گاز بگذارید تا بجوشد و پس از جوشیدن زیر گاز ‏را خاموش کرده و بگذارید تا خنک شود.‏
کاهو ها را با فلفل هندی، پیازچه، سیر، سس ماهی، زنجبیل و ۱ قاشق غذاخوری نمک مخلوط کنید.‏
کیم چی آماده شده؛ می توانید آن را میل کنید یا بگذارید بعد از تخمیر شدن آن را استفاده کنید.‏

کیم چی را داخل یک شیشه بریزید. برای تخمیر شدن غذا، آن را داخل شیشه می گذاریم، نباید شیشه را پر کنید ‏باید فضای کافی برای تخمیر کیم چی داخل شیشه وجود داشته باشد تا شیشه سر ریز نشود، در شیشه را محکم ‏ببندید و آن را به مدت ۲۴ ساعت داخل فریزر بگذارید. ‏

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف کاهو برای دارندگان گروه خونی A سودمند، و برای سه گروه خونی دیگر بلامانع میباشد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *