کوکی گندم سیاه و نمک دریا

مطلب را به اشتراک بگذارید

کوکی گندم سیاه و نمک دریا

مواد لازم برای ۱۰ عدد کوکی :

  • آرد کامل ………………………… یک لیوان (مخصوص شیرینی پزی)
  • آرد گندم سیاه …………………. نصف لیوان
  • بیکینگ پودر …………………….. یک و نیم قاشق چایخوری
  • جوش شیرین …………………… نصف قاشق چایخوری
  • نمک دریا ………………………… ۳/۴ قاشق چایخوری
  • کره ………………………………. یک قالب ۱۰۰ گرمی
  • شکر قهوه ای ………………….. یک لیوان
  • تخم مرغ ………………………… یک عدد بزرگ
  • پودر وانیل ارگانیک ……………… یک قاشق چایخوری
  • شکلات تلخ خرد شده ………… یک قالب ۱۰۰ گرمی
  • بستنی وانیلی …………………. چند اسکوپ برای تزئین کوکی

طرز تهیه :

لازم به ذکر است که گندم سیاه نرم بوده و با تهیه آن به راحتی می توانید در منزل آن را آرد کنید.

  • ابتدا فر را تا ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم کرده و ظرف کوکی ها را با یک کاغذ روغنی پوشانده و درون فر بگذارید.
  • اجزای خشک (آرد کامل و گندم سیاه، بیکینگ پودر، جوش شیرین، نمک دریا) را در یک ظرف ریخته و با هم ترکیب کنید.
  • کره و شکر قهوه ای را در مخلوط کن ریخته و میکس کنید. سپس تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و خوب هم بزنید.
  • در این مرحله اجزای خشک ترکیب شده را نیز اضافه کرده و بگذارید خوب با هم مخلوط شوند.
  • وقتی که مخلوط حالت خمیری به خود گرفت تکه های شکلات را نیز به آن اضافه کنید.
  • خمیر بدست آمده را به ۱۰ قسمت مساوی تقسیم کرده و دستانتان را به آرد آغشته و آن ها را گرد کنید. ظرف کوکی را از فر خارج و خمیر ها را در آن بچینید و با کف دست فشار کوچکی به آن وارد کنید تا کمی تخت شوند.
  • ظرف را درون فر گذاشته و برای ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بپزید.
  • بعد از سرد شدن روی کوکی ها را با کمی نمک دریا و یک اسکوپ بستنی وانیلی تزئین و سرو کنید.

عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *