کوکی پرک کینوا :
پرک کینوا ………… ۵۰۰ گرم
روغن زیتون ……….. ۱۴۰ گرم
تخم مرغ ……………..۴ عدد
پودر دارچین ………..۳ قاشق غذا خوری ( به دل خواه )
آب …………………. یک لیوان
شکر قهوه ای ……….۱۵۰ گرم
خلال بادام …………..۵۰ گرم
طرز تهیه
ابتدا در ظرفی ، پرک کینوا را با شکر قهوه ای و پودر دارچین به خوبی مخلوط کنید ، سپس روغن زیتون را به آرامی اضافه کرده و هم بزنید تا مخلوط یک دست شود، سپس تخم مرغ ها را شکسته ودر یک ظرف ریخته. دانه ی چیا را در یک لیوان آب ولرم ریخته و به مدت ۵ دقیقه هم بزنید تا ژله ای شود و آن را به ظرف تخم مرغ اضافه کنید و مخلوط کنید . سپس این مخلوط را به پرک که قبلا آماده کرده اید به آرامی اضافه کنید و مخلوط کنید تا یک خمیر سفت و یک دست به وجود آید و سپس خلال بادام را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید.
سپس سینی فر را با روغن زیتون چرب کنید و از خمیر به دست آمده قطعه های کوچک به اندازه توپ پینگ پونگ جدا کنید و کمی آنرا تخت کنید و در سینی کنارهم قرار دهید . و درجه فر را در ۲۲۰ درجه تنظیم کنید بعد از این که فر کاملا گرم شد برد سینی را درون فر قرار دهید و به مدت ۲۰ دقیقه بپزید و آن را کنترل کنید که به میزان دل خواه بپزد پس از سرد شدن از خوردن این کوکی سلامتی لذت ببرید
نکته: در تهیه این کوکی جوش شیرین و بکینگ پودر استفاده نشده و کاملا طبیعی است !
نکته: اگر می خواهید از تخم مرغ استفاده نکنید می توانید از دانه ی چیا به میزان ۱۰۰ گرم استفاده کنید و میزان آب را دو برار کنید!
نکته: از زنجبیل ، وانیل و دارچین هم می توانید استفاده کنید!