کوکی پرک چاودار

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم:

پرک چاودار………………..۱٫۵ فنجان

آرد…………………..نصف فنجان

بیکینگ پودر…………………….۱ قاشق چایخوری

مربا سیب (سس سیب)…………………۱/۴ فنجان

روغن زیتون……………….۱/۴ فنجان

شکر قهوه ای…………………۳/۴ فنجان

تخم مرغ……………………۱ عدد

وانیل…………………….۱ قاشق چایخوری

دارچین…………………….۱ قاشق چایخوری

کشمش………………نصف فنجان

طرز تهیه:

۱- فر را از قبل در دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم کنید.

۲- پرک چاودار، آرد، بیکینگ پودر، نمک و دارچین را در یک ظرف مخلوط کنید.

۳- در یک ظرف دیگر مربای سیب (سس سیب)، روغن زیتون، تخم مرغ و شکر را با مخلوط کن هم بزنید.

۴- وانیل را اضافه کنید.

۵- به آرامی مخلوط پرک چاودار را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.

۶- بعد از اینکه خمیر یکدست شد، کشمش را اضافه کنید.

۷- خمیر را به شکل اسکوپی بر روی کاغذ روغنی بریزید.

۸- بگذارید ۸-۱۲ دقیق بپزد. کوکی شما آماده سرو می باشد. نوش جان!

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *