کوکو بادمجان

مطلب را به اشتراک بگذارید

کوکو بادمجان

مواد لازم

بادمجان …………… ۱ کیلو ( ۲۴۰ کالری)

پیاز ………………… ۲۰۰ گرم (۸۴ کالری )

روغن زیتون ………. ۱۲۰ گرم ( ۱۰۸۰کالری )

تخم مرغ …………. ۸ عدد (۶۲۴ کالری)

نمک ………………. به مقدار کافی

طرز تهیه 
پیاز را خلال کرده ، بادمجانها را نیز پوست کنده حلقه حلقه نمایید و کمی نمک به آن بزنید و در فر یا ماکروویو قرار دهید تا کمی آب از دست دهد و سپس بگذارید نیم ساعت خنک شود . ۸۰ گرم روغن زیتون را در تابه ای ریخته و بادمجانها را در آن نیم سرخ نمایید و سپس پیاز خلال شده را نیم سرخ کنید. در ظرفی تخم مرغها را شکسته و به خوبی هم بزنید و پیاز سرخ شده را به آن بیافزایید و مجدداً به خوبی هم بزنید تا مخلوط کاملاً یک دست شود. در یک تابه ۲۰ گرم از روغن زیتون را بریزید و حلقه های بادمجان را در آن چیده و مایع آماده شده را به آن اضافه نمایید . پس از پانزده دقیقه ، کوکو را به دلخواه برش دهید و آن را برگردان کنید و ۲۰ گرم روغن زیتون باقیمانده را نیز به آن اضافه کنید و اجازه دهید پانزده دقیقه دیگر نیز با شعله آرام بپزد.

این کوکو بادمجان لذیذ برای چهار نفر کافیست .

دارندگان گروه خونی A می بایست توجه داشته باشند که بادمجان برایشان مناسب نیست اما دارندگان گروه های خونی O B AB می توانند بادمجان مصرف کنند و حتی بادمجان برای دو گروه خونی B و AB سودمند است و برای O بی اثر.

کالری این کوکو ………….. ۲۰۲۸ 

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *