کوفته مرغ ژاپنی Tsukune

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم: 
گوشت ران مرغ………………………………۵۰۰ گرم
 پیاز کوچک…………………………………..۱ عدد 
سفیده تخم مرغ…………………………….۱ عدد
سیر………………………………………..۱ حبه 
پیازچه………………………………………۱ ساقه
سس باربیکیو………………………………۳ قاشق غذاخوری
سس گوجه (کچاپ)……………………..۲ قاشق غذاخوری
کنجد………………………………………۱ قاشق غذا خوری
پوست لیموترش تازه…………………….۱ قاشق چای خوری
زنجفیل رنده شده………………………۱ قاشق چای خوری
شکر……………………………………..۱ قاشق چای خوری
کنجد سیاه……………………………۱ قاشق چای خوری
سس ورسترشایر………………………۲ قاشق چای خوری
طرز تهیه:
ران مرغ بدون پوست که چربی‌هایش گرفته شده را خرد کنید.
فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید و سینی فر را با کاغذ آشپزی بپوشانید.
مواد لازم سس (سس گوجه، سس باربیکیو و سس ورسترشایر) را در کاسه‌ای ترکیب کنید.
سیر، پیاز، مرغ، زنجفیل، پوست لیمو، سس باربیکیو، شکر، ½ قاشق چای‌خوری نمک را در غذاساز برای ۱ دقیقه بزنید تا کاملا نرم و چسبناک شوند.
سفیده تخم مرغ را افزوده و با سرعت هم بزنید تا با مواد ترکیب شود. با استفاده از دست‌های مرطوب، ۱ قاشق چای‌خوری از مخلوط را به شکل توپ درآورده و روی سینی فر قرار دهید.
این کار را با باقی‌مانده مخلوط تکرار کنید. برای ۱۰ دقیقه آنها را در فر بپزید تا تقریبا بپزند.
سینی را از فر دربیاورید. با قلمو نیمی از سس را روی کوفته‌ها بمالید، روی آنها کنجد بپاشید، سپس آنها را برای ۱۰ دقیقه دیگر در فر بپزید تا طلایی شده و کاملاً بپزند.
برای سرو، ۱۶ قاشق کوچک از سس را روی سینی سرو بریزید، سپس کوفته‌ها را کنار سس قرار دهید. قسمت سبز پیازچه را روی کوفته‌ها بچینید و آنها را سرو کنید. 
توجه داشته باشید که مواد غذایی خود را بر اساس گروه خونی خود انتخاب کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *