کلوچه شکلاتی با سبوس جودوسر

مطلب را به اشتراک بگذارید

کلوچه شکلاتی با سبوس جو دوسر

این کلوچه های لذیذ و رژیمی را می توانید به عنوان صبحانه و میان وعده، در هر ساعت از روز میل کنید. دستور زیر برای پخت ۶ عدد کلوچه می باشد.

مواد لازم:

سبوس جو دوسر……………….  ۶ قاشق غذاخوری (۴۸ کالری)

پودر کاکائو بدون شکر…………… ۴ قاشق چای خوری

تخم مرغ…………………………. ۲ عدد (۱۵۶ کالری)

ماست کم چرب…………………. ۶ قاشق غذاخوری

بیکینگ پودر……………………… ۱ قاشق چای خوری

شکر قهوه ای…………………… نصف قاشق غذاخوری (۲۸ کالری)

سبوس جو دوسر، تخم مرغ و شکر قهوه ای برای دارندگان هر چهار گروه خونی مفید اند.

دقت کنید که لبنیات تنها برای دارندگان گروه خونی B مفیدند، در حالی که برای سایرین، به ویژه دارندگان گروه خونی O مضرند.

طرز تهیه:

تمام مواد خشک را در یک کاسه مخلوط کنید.

ماست و تخم مرغ را به آن اضافه کرده و آن قدر هم بزنید تا یکدست شود.

شکر قهوه ای را به آن اضافه کنید.

مخلوط را به ۶ قسمت مساوی تقسیم کرده و روی بشقابی سفالی ۶ تکه کاغذ روغنی کوچک گذاشته و مخلوط را روی آن ها بریزید. و یا می توانید از قالب های مخصوص کلوچه استفاده کنید.

برای پخت باید آن را ۱۵ الی ۱۸ دقیقه در فر با درجه ی ۳۵۰ فارنهایت قرار دهید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *