کلم‌پلو با گوشت چرخ‌کرده

مطلب را به اشتراک بگذارید

کلم‌ پلو با گوشت چرخ‌کرده

مواد لازم :
برنج …………………………….. سه فنجان
گوشت چرخ‌کرده………………..یک کاسه ماست‌خوری
کلم پیچ ………………………….. ۲۵۰ گرم
پیاز ………………………………… دو عدد
روغن زیتون………………………… یک فنجان
نمک دریا، فلفل و زردچوبه…………….. به مقدار لازم
گرد لیموعمانی…………………….. یک قاشق مرباخوری
زعفران………………………………. یک‌چهارم قاشق چای‌خوری
فلفل دلمه‌ای کوچک……………….. یک عدد
رب گوجه‌فرنگی……………………… دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه کلم‌ پلو با گوشت چرخ‌کرده :
یک عدد پیاز را با سه قاشق روغن سرخ می‌کنیم سپس زردچوبه، کمی نمک دریا، فلفل، دو قاشق غذاخوری رب گوجه و یک کاسه ماست‌خوری گوشت چرخ‌کرده را به آن اضافه کرده، تفت می‌دهیم و بعد یک عدد فلفل دلمه‌ای کوچک را خرد کرده، اضافه می‌کنیم تا مایه گوشتی آماده شود.
یک عدد پیاز دیگر را به‌صورت خلالی خرد کرده، با نصف فنجان روغن سرخ‌کرده، کمی زردچوبه به آن اضافه می‌کنیم. ۲۵۰ گرم کلم پیچ (یک‌چهارم کلم متوسط) را خرد کرده، همراه کمی نمک دریا، زعفران آب کرده و یک قاشق مرباخوری گرد لیمو به پیازداغ اضافه کرده، تفت می‌دهیم.
سه فنجان برنج را با سه قاشق غذاخوری نمک دریا خیس کرده، سپس آن را به‌صورت آبکش می‌پزیم. دو قاشق روغن در یک قابلمه ریخته، برنج آبکش شده را با کلم تفت‌داده شده (لابه‌لا) در قابلمه می‌کشیم
قابلمه را روی شعله متوسط گذاشته تا برنج دم بکشد. بعد از حدود نیم ساعت کلم‌پلو آماده می‌باشد. با کمی از برنج سفید دم کشیده، پلو زعفرانی تهیه می‌کنیم و بقیه کلم‌پلو را مخلوط کرده، در دیس می‌کشیم. مایه گوشتی را روی آن می‌ریزیم و با برنج زعفرانی روی آن را تزئین می‌کنیم.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *