کتاب مبارزه با آلرژی با علم گروه خون

مطلب را به اشتراک بگذارید

لیست زیر از کتاب مبارزه با آلرژی با علم گروه خون نوشته دکتر دآدامو و ترجمه آلینا برخورداریان نوشته شده است:

۱- سویا و فراورده های آن

۲- ماهی آب های سرد (ساردین، سالمون)

۳- روغن بزرک

۴- روغن زیتون

۵- بروکلی

۶- پیاز

۷- انواع توت، زغال اخته، گیلاس

۸- لیمو ترش تازه

۹- سیر

۱۰- چای سبز

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *