کبد چرب و تغذیه

مطلب را به اشتراک بگذارید

کبد چرب در اثر مصرف بیش از حد الکل، تغذیه ی نامناسب و سایر عوامل ایجاد می شود. اگر چرب شدن کبد در اثر مصرف الکل باشد، باید فوراً مصرف الکل را کنار گذاشت. با تغذیه ی نامناسب نیز ممکن است کبد چرب شود، در این حالت باید از مصرف برخی مواد خودداری کنید و مواد غذایی سالم تری را جایگزین کنید. همچنین تغذیه ی سالم بر اساس گروه خونی، و پیروی از یک رژیم غذایی مناسب برای پیشگیری از انواع بیماری ها، از جمله بیماری های کبدی نیز بسیار مناسب است.
بیماری های جزئی و مزمن کبدی اگر درمان و یا کنترل نشوند، منجر به بروز سیروز، سرطان کبد و نارسایی کبد می شوند.
مواد غذایی که باید استفاده کنید:
مواد غذایی گیاهی خام
سبزیجات
انواع میوه
پروتئین حاصل از ماهی، مرغ، گوشت قرمز، تخم مرغ
حبوبات 
دانه ها و آجیل ها
غلاتی مانند جودوسر و سبوس آن
چای سبز و قهوه
لازم به ذکر است مواد معرفی شده را حتماً بر اساس گروه خونی خود استفاده کنید. از موادی که برای گروه خونیتان مناسب نیست بپرهیزید.
مواد غذایی که نباید استفاده کنید:
شکر و آبنبات و برخی شکلات های حاوی روغنهای هیدروژنه نباتی که ناسالم هستند.
غذاهای حاوی آرد
تنقلات سرخ شده مانند چیپس و…
نان فانتزی، کلوچه، شیرینی، نان سفید و نان شیرین
غذاهای سرخ شده و فست فود

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *