کباب کره ای

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم برای ۸ تا ۱۰  نفر

ابتدا مواد لازم برای کباب :

گوشت کنجه …………………………….. نیم کیلو
سینه و ران مرغ کنجه  …………………..  نیم کیلو
پیاز کوچک دونیم کرده ………………….. ۳-۴ عدد
بادمجان با پوست حلقه حلقه  …………. ۱عدد
کدوسبز با پوست حلقه حلقه  ………… ۱عدد
قارچ دونیم کرده ……………………….. ۱۰۰ گرم

مواد لازم جهت خواباندن گوشتها :

سس سویا  …………………….. نیم پیمانه
پیازچه ساطوری …………………. یک بته
سیر کوبیده ……………………… ۳ حبه
فلفل قرمز ساییده ………………. ۱قاشق چایخوری
زنجبیل ساییده ………………….. ۱قاشق چایخوری
شکر ………………………………۱قاشق چایخوری
ارده ………………………………. ۴ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ………………………. ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه : 

اجزای مایه را در ظرفی بریزید و مخلوط کنید. گوشت و مرغ را روی مایه بریزید و زیر و رو کنید. ۳-۴ ساعت روی میز آشپزخانه یا یک شب در یخچال بخوابانید. گوشت و تره بار و مرغ را یک در میان به سیخ بکشید و روی آتش کباب کنید. با کته یا نان و سالاد سر سفره بگذارید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *