کباب سنتی اسکندر

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم ‏‎:‎
‎ ‎
گوشت گوساله ………………………..‏ ۲۵۰‏‎ ‎گرم
کره ……………………………………..‏ ۱۲۰‏‎ ‎گرم
ماست ………………………………….‏ ۱۰۰ ‏‎ ‎گرم
نان پیده ویا بربری ……………………… نصف
آب گوشت ……………………………… یک لیوان
رب گوجه فرنگی و فلفل ……………….. یک قاشق غذا خوری (مخلوط‎‏)‏
‎ ‎
طرز تهیه ‎:‎
‎ ‎
‏۱‏‎. ‎گوشت را بسیار نازک (در حد مقوای جعبه شیرینی) ببرید. (من معمولاً گوشت را از فریزر درآورده برش میزنم) در ‏ماهیتابه با ‏مقدار کمی کره تفت دهید‎.‎
‏۲‏‎. ‎در ماهیتابه دیگر یک قاشق کره را آب نموده، رب اضافه کرده بهم بزنید و آب گوشت را نیز اضافه نموده جوش که آمد ‏از ‏روی اجاق بردارید‎.‎
‏۳‏‎. ‎نان بربری‎ ‎را بصورت مربع های کوچک برش داده یک قاشق کره روی آنها بمالید. سپس در ماهیتابه و یا فرن کمی ‏سرخش ‏کنید (نباید خشک شود) ۲ الی ۳ دقیقه‎.‎‎
‏۴‏‎. ‎قطعات کوچک نان را در بشقابی بگذارید دو قاشق آب گوشت روی آنها بریزید. سپس چند قاشق رب روی نانها بمالید‎.‎
‏۵‏‎. ‎گوشتهایی که خیلی نازک بریده بودید و آماده شده را روی نان‎ ‎بگذارید. باقیمانده رب را هم روی گوشت بمالید‎.‎

‏۶‏‎. ‎کره باقیمانده را هم آب کرده روی کباب بریزید. همراه با فلفل کبابی (فلفل ترکی) و گوجه کبابی و ماست میتوانید میل ‏کنید ‏و یا ماست را روی کبابها ریخته با هم بصورت مخلوط میل کنید.

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف گوشت گوساله برای دارندگان گروه خونی O سودمند، برای گروه خونی B بلامانع، و برای گروه خونی A و AB میباشد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *