کاهش ورم در سه ماهه سوم بارداری

مطلب را به اشتراک بگذارید

ورم در دوران سه ماهه آخر حاملگی تا حدی نرمال می باشد و این امر به علت بالا رفتن استروژن جهت آماده شدن برای زایمان است. دارندگان گروه خون  O نسبت به ورم آسیب پذیرتر هستند. در صورت داشتن مشکلات التهابی، ورم می تواند بیشتر ناراحت کننده باشد.
توصیه هایی برای کاهش ورم:
• از مصرف غذاهایی که حاوی لکتین هایی هستند که به گروه خون O واکنش نشان می دهند مخصوصاً غلات  دوری کنید.
• در هنگام نشستن یا دراز کشیدن پاهای خود را بالا قرار دهید.
• روزانه ۶ تا ۸ لیوان بزرگ آب بنوشید.
• لباس های راحت بپوشید. جوراب های ویژه ورم پا می تواند کمک کننده باشد.
• از مصرف غذاهایی که حاوی سدیم بالا هستند خودداری کنید. بسیاری از غذاهای فراوری شده حاوی سدیم زیادی هستند.
• کفش هایی که درست اندازه پایتان است را بپوشید.
• روزانه در صورت ورم و جمع شدن آب ما بین سلول ها، یک تا سه فنجان چای قاصدک  بنوشید.
• از همسر خود بخواهید پاهایتان را از مچ به بالا ماساژ دهد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *