کاهش ورم در سه ماهه سوم بارداری

مطلب را به اشتراک بگذارید

داشتن ورم در سه ماهه آخر دوران حاملگی تا حدی نرمال می باشد و این به علت بالا رفتن میزان استروژن جهت  آماده شدن برای زایمان  است. دارندگان گروه خون B به علت داشتن متابولیسم کنُد دچار ورم می شوند. 
علائم متابولیسم کند
خستگی مفرط                                              سرگیجه
پوست خشک                                               یبوست و ورم
دست ها و پاهای سرد                                   افسردگی
از مصرف این غذاها که حاوی لکتین های مضر هستند خودداری کنید
• مرغ                              • ذرت                      • بادام زمینی                              
• گندم سیاه                     • عدس
توصیه هایی برای کاهش ورم:

• در هنگام نشستن یا دراز کشیدن پاهای خود را بالا قرار دهید.
• روزانه ۶ تا ۸ لیوان بزرگ آب بنوشید.
• لباس های راحت بپوشید. جوراب های ویژه ورم پا می تواند کمک کننده باشد.
• از مصرف غذاهایی که حاوی سدیم بالا هستند خودداری کنید. بسیاری از غذاهای فراوری شده حاوی سدیم زیادی هستند، همانند غذاهای کنسروی و کالباس و سوسیس.
• کفش هایی که درست اندازه پای تان است بپوشید.
• روزانه، در صورت ورم و جمع شدن آب ما بین سلول ها، یک تا سه فنجان چای قاصدک بنوشید.
• از همسر خود بخواهید پاهای تان را (از مچ به بالا) ماساژ دهد.
اخطار: از داروهای مدّر استفاده نکنید. این داروها می توانند باعث کم آبی  بدن و کمبود بعضی از املاح شوند.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *