کاهش خطر ابتلا به سرطان مخاط رحم با مصرف قهوه

مطلب را به اشتراک بگذارید

مصرف قهوه خطر ابتلا به سرطان مخاط رحم را کاهش می دهد
یک پژوهش جدید نشان می دهد که این امکان وجود دارد که مصرف قهوه خطر ابتلا به سرطان مخاط رحم را کاهش دهد.
به نقل از مجله جمعیت پژوهش های سرطان آمریکا، مصرف طولانی مدت قهوه با کاهش خطر ابتلا به سرطان مخاط رحم در ارتباط است.
ادوارد، استاد تغذیه و اپیدمیولوژی موسسه بهداشت عموم هاروارد گفت: قهوه به عنوان یک عامل پیشگیری کننده از سرطانهای مربوط به هورمون استروژن، چاقی و انسولین عمل می کند.
پژوهشگران رابطه مصرف قهوه به طور دراز مدت و سرطان مخاط رحم را در ۶۷ هزار و ۴۷۰ زن بررسی کردند و آنها بعد از ۲۶ سال پیگیری ۶۷۲ مورد ابتلا به این نوع سرطان را مشاهده کردند.
بر اساس این پژوهش، ارتباط مشابهی نیز درباره قهوه بدون کافئین مشاهد شد به گونه ای که مصرف روزانه دو فنجان باعث کاهش ۲۲ درصدی خطر ابتلا به سرطان مخاط رحم می شود.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *