کاهش حافظه با التهاب و عفونت

مطلب را به اشتراک بگذارید

التهاب ناشی از عفونت باعث اختلال حافظه فضایی مغز می شود؛ این اختلال نتیجه کاهش متابولیسم گلوکز، در مرکز حافظه است و مستقیما روی مدار های عصبی درگیر در یادگیری و حافظه تاثیر می گذارد.
التهاب طولانی مدت اثرات قوی تری دارد و منجر به بروز آلزایمر می شود. یکی دیگر از اثرات مخرب عفونت در بدن، کاهش فعالیت شناختی به موازات افزایش سن است.
این بررسی روی ۲۰ داوطلب انجام شده است و اسکن فضایی مغز این افراد با استفاده از روش توموگرافی تابش پوزیترون (PET) قبل و بعد از وجود التهاب در بدن اندازه گیری شده است. التهاب به صورت تزریق آب شور و واکسن حصبه وارد بدن این افراد شده است (البته این روش ها غیر تهاجمی هستند و سلامت فرد را تحت تاثیر قرار نمی دهند).
اسکن مغزی این افراد نشان می دهد که کاهش متابولیسم گلوکز در لوب تمپورال میانی (MTL) به دنبال التهاب بسیار چشمگیر است.
باتوجه به اینکه عفونت مهمترین عامل بروز زوال عقل و آلزایمر است، پزشکان به افراد توصیه می کنند که با انجام آزمایش های دوره ای، از عدم وجود عفونت در بدن اطمینان پیدا کنند.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *