کالری گوشت دام و طیور

کالری گوشت دام و طیور

مطلب را به اشتراک بگذارید

جدول کالری گوشت دام و طیور

گوشت دام و طیور

نوع

میزان کالری

نوع

میزان کالری

سینه مرغ
خام با پوست
(۱۰۰ گرم)

۱۷۲

سینه مرغ
خام بدون پوست
(۱۰۰ گرم)

۱۱۰

بال مرغ
خام با پوست
(۱۰۰ گرم)

۲۲۲

بال مرغ
خام بدون پوست
(۱۰۰ گرم)

۱۲۶

ران مرغ
خام با پوست
(۱۰۰ گرم)

۲۱۱

ران مرغ
خام بدون پوست
(۱۰۰ گرم)

۱۱۹

دل مرغخام
(۱۰۰ گرم)

۱۵۳

جگر مرغخام
(۱۰۰ گرم)

۱۱۶

گوشت بوقلمون
خام با پوست
(۱۰۰ گرم)

۱۴۱

گوشت بوقلمون
خام بدون پوست
(۱۰۰ گرم)

۱۱۲

سینه بوقلمون
خام با پوست
(۱۰۰ گرم)

۱۵۷

ران بوقلمون
خام با پوست
(۱۰۰ گرم)

۱۴۴

دل بوقلمونخام
(۱۰۰ گرم)

۱۴۰

جگر بوقلمونخام
(۱۰۰ گرم)

۱۲۸

ران شترمرغخام
(۱۰۰ گرم)

۱۱۱

فیله شترمرغخام
(۱۰۰ گرم)

۱۲۳

گوشت بلدرچین
خام با پوست
(۱۰۰ گرم)

۱۹۲

گوشت بلدرچین
خام بدون پوست
(۱۰۰ گرم)

۱۳۴

گوشت اردک
خام با پوست
(۱۰۰ گرم)

۴۰۴

گوشت اردک
خام بدون پوست
(۱۰۰ گرم)

۱۳۲

گوشت غاز
خام با پوست
(۱۰۰ گرم)

۳۷۱

گوشت غاز
خام بدون پوست
(۱۰۰ گرم)

۱۶۱

گوشت قرقاول
خام با پوست
(۱۰۰ گرم)

۱۸۱

گوشت قرقاول
خام بدون پوست
(۱۰۰ گرم)

۱۳۳

ران بره خام
(۱۰۰ گرم)

۲۰۱

راسته بره خام
(۱۰۰ گرم)

۱۳۴

دنده بره خام
(۱۰۰ گرم)

۱۶۹

زبان بره خام
(۱۰۰ گرم)

۲۲۲

جگر بره خام
(۱۰۰ گرم)

۱۳۹

دل بره خام
(۱۰۰ گرم)

۱۲۲

قلوه بره خام
(۱۰۰ گرم)

۹۷

مغز بره خام
(۱۰۰ گرم)

۱۲۲

گوشت گوسفند
خام
(۱۰۰ گرم)

۲۳۴

گوشت بز
خام
(۱۰۰ گرم)

۱۰۹

گوشت آهو خام
(۱۰۰ گرم)

۱۲۰

گوشت خرگوش خام
(۱۰۰ گرم)

۱۳۶

فیله خوک خام
(۱۰۰ گرم)

۱۲۰

دنده خوک خام
(۱۰۰ گرم)

۲۸۶

راسته گوساله خام
(۱۰۰ گرم)

۱۱۶

دنده گوساله خام
(۱۰۰ گرم)

۱۲۰

ران گوساله خام
(۱۰۰ گرم)

۱۰۸

جگر گوساله خام
(۱۰۰ گرم)

۱۲۵

دنده گاو خام
(۱۰۰ گرم)

۱۷۳

راسته گاو خام
(۱۰۰ گرم)

۱۳۵

ران گاو خام
(۱۰۰ گرم)

۱۲۸

جگر گاو خام
(۱۰۰ گرم)

۱۳۵

دل گاو خام
(۱۰۰ گرم)

۱۰۹

قلوه گاو خام
(۱۰۰ گرم)

۱۰۲

زبان گاو خام
(۱۰۰ گرم)

۲۲۲

 

 

 

 

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *