کالری لبنیات و تخم مرغ

مطلب را به اشتراک بگذارید

کالری لبنیات و تخم مرغ

 

لبنیات 

نوع

میزان کالری نوع

میزان کالری

پنیر چدار
(۱۰۰ گرم)

۳۰۰  پنیر  آبی
(۱۰۰ گرم)

۳۵۴

 پنیر خامه ای
(۱۰۰ گرم)

۳۵۰ پنیر آمریکایی
(۱۰۰ گرم)

۴۳۰

پنیر فتا
(۱۰۰ گرم)

۲۶۴ پنیر بز کم چرب
(۱۰۰ گرم)

۳۶۴

 پنیر کامبر
(۱۰۰ گرم)

۳۰۰  پنیر پارمیزان
(۱۰۰ گرم)

۴۳۰

پنیرگودا
(۱۰۰ گرم)

۳۵۶  پنیرپیتزا
(۱۰۰ گرم)

۲۶۴

پنیرسوئیسی معمولی
(۱۰۰ گرم)

۳۸۰ پنیر سویا با طعم موتزارلا
(۱۰۰ گرم)

۲۵۰

پنیر سویا با طعم چدار
(۱۰۰ گرم)

۲۳۷ کره
(۱۰۰ گرم)

۷۱۷

 شیر بز معمولی
(۱۰۰ سی سی)  

۷۱  شیر بز کم چرب
   (۱۰۰ سی سی)  

۳۸

شیر گاو کم چرب
(۱۰۰ سی سی)

۴۴  شیر گاو پرچرب ۳%
 (۱۰۰ سی سی)

۶۲

شیر گوسفند
(۱۰۰ سی سی)

۱۱۲ شیر سویا
(۱۰۰ سی سی)

۳۸

 شیر کم چرب
(۱۰۰ سی سی)

۵۲ کشک خشک
(۱۰۰ گرم)

۳۳۹

تخم مرغ (۵۰ گرم)
۱ عدد

۷۸ تخم اردک خام(۵۰ گرم)
۱ عدد

۹۲

زرده تخم مرغ
(۱۰۰ گرم)

۳۲۲ سفیده تخم مرغ
(۱۰۰ گرم)

۵۲

نیمرو با روغن
(۱۰۰ گرم)

۲۰۱ نیمرو بدون روغن
(۱۰۰ گرم)

۱۵۵

تخم غاز تازه خام
۱ عدد

۲۶۶ تخم بلدرچین
۱ عدد

۱۴

خامه ترش کم چرب
(۱۰۰ گرم)

۱۳۶ خامه
(۱۰۰ سی سی)

۳۴۷

ماست ساده
(۱۰۰ گرم)

۶۱ کفیر
(۱۰۰ سی سی)

۶۷

بستنی
(۱۰۰ گرم)

۲۰۷  عسل
( ۱۰۰ گرم)
        ۳۰۴ 

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *