کاری جنگلی تایلندی

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم: ‎
گوشت فیله گوساله……………………..‏۱۳۵۰ گرم
بادمجان دلمه‌ای………………………….‏۴۵۰ گرم
لوبیا سبز………………………………….‏۱۰۰ گرم
روغن زیتون………………………………..‏¼ پیمانه
خمیرکاری قرمز تایلندی…………………..‏¼ پیمانه
زنجبیل تازه رنده شده…………………….‏¼ پیمانه
بچه ذرت کنسروی…………………………‏۱۰۰ گرم
عصاره مرغ…………………………………‏۱٫۵ پیمانه
سس سویا…………………………………‏۳ قاشق غذاخوری
پوست لیموترش ‏رنده‌شده………………….‏۳ قاشق غذاخوری
فلفل قرمز تند………………………………‏۲ عدد
نمک………………………………………..‏¼ قاشق ‏چای‌خوری
برگ ریحان………………………………….‏۱ پیمانه
طرز تهیه‎‏‏‎:‎
‎بادمجان‎ ها را پوست کنده و به نوارهای ۲٫۵ سانتی متری برش بزنید‎.‎
‎لوبیا سبز را به قطعات ۲٫۵ سانتی‎متری ببرید‎.‎
‎فلفل قرمز تند را از وسط دو نیم کرده، دانه‎های آن را خارج و ریز خرد کنید‎.‎
‎‎ ‎کمی روغن زیتون را در تابه گرم کنید و بادمجان‎های خردشده را به ان اضافه کنید و اجازه دهید بادمجان‎ها با شعله ‏متوسط کامل سرخ و ‏طلایی شوند‎.‎
‎بقیه روغن زیتون را در یک تابه لبه‌دار بزرگ بریزید و روی حرارت متوسط اجازه دهید خوب گرم شود. سپس خمیر ‏کاری را به آن ‏اضافه نمایید و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه آن را تفت دهید‎.‎
‎‎گوشت خردشده را به خمیر کاری داخل تابه اضافه کرده و شعله را زیاد کنید و به مدت ۳ تا ۴ دقیقه تفت دهید‎.‎
‎بادمجان سرخ‌شده، زنجبیل، لوبیا، ذرت و عصاره مرغ را اضافه کنید و حرارت دهید تا جوش بیاید‎.‎
‎سس سویا، پوست لیموترش رنده‌شده، فلفل چیلی خردشده،نیمی از برگهای ریحان و نمک را اضافه کنید و در ‏قابلمه را بسته و ‏شعله را کم کنید و بگذارید ۱۰ تا ‏‎۱۵ ‎دقیقه کاری تایلندی روی شعله باقی بماند تا طعم‌ها با هم ‏بیامیزند و غلظت دلخواه شما را پیدا ‏کند‎.‎

‎این خوراک خوشمزه را از روی شعله برداشته در ظرفهای سرو ریخته و با بقیه برگهای ریحان تزیین کنید. ‎

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف بادمجان برای دارندگان گروه خونی O بلامانع، گروه خونی A مضر، و برای گروه خونی B و AB سودمند میباشد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *