کاری بره با بادنجان

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم ‏‎:‎
روغن زیتون ……………………………….‏ ¼ پیمانه
پیاز قرمز ………………………………….. ۲ عدد
ادویه گرام ماسالا ………………………..‏ ۱ قاشق ‏چایخوری
برگ بو ……………………………………‏ ۱ عدد
گوشت بره ……………………………… ‏۸۰۰ گرم
گوجه‌فرنگی ………………………………‏ ۳ عدد
فلفل  سبز ………………………………. ‏۲ عدد
آب ……………………………………….. ‏۲ پیمانه
سیب زمینی ……………………………..‏ ۳ عدد
بادنجان …………………………………..‏ ۱ عدد
گشنیز تازه ………………………………. ‏۱۰۰ گرم
چاشنی ویندالو (‏vindaloo paste‏)‏ ………‏ ¼ پیمانه
طرز تهیه ‏‎:‎
روغن زیتون را در تابه‌ای سنگین و بزرگ، روی شعله متوسط داغ می‌کنیم. پیاز را به صورت خلالی و باریک خرد ‏کرده و ‏داخل تابه می ریزیم و آن را نزدیک به ۱۰ دقیقه گه‌گاه هم می‌زنیم تا طلایی شود‎.‎
‎چاشنی ویندالو، گرام ماسالا، فلفل سبز نواری خردشده و برگ بو را افزوده و هم می‌زنیم تا وقتی که عطر آنها بلند ‏شود (۱ یا ۲ ‏دقیقه).‏
‎گوشت بره (تکه های اضافه و چربی گوشت را گرفته و به تکه‌هایی باریک به طول ۳ سانتی متر خرد کنید) را ‏اضافه کرده و هم ‏می‌زنیم تا با مواد کامل مخلوط و پوشیده شود‎.‎
گوجه‌فرنگی را پوست گرفته و درشت خرد کنید و همراه با نصف آب به مواد می‌افزاییم. شعله را کم می‌کنیم. ‏درپوش تابه را ‏گذاشته و برای ۱ ساعت یا تا وقتی که گوشت بره پخته و ترد شود، اجازه می‌دهیم بپزد‎.‎
‎سیب‌زمینی خردشده، بادنجان نواری و باریک خردشده و باقی آب را اضافه می‌نماییم. درپوش را گذاشته و ‏می‌گذاریم برای ۳۰ ‏دقیقه یا تا وقتی سیب‌زمینی‌ها نرم شده و سس غلیظ شود، بپزند. کمی نمک به غذا اضافه ‏می‌کنیم‎.‎

‎در هنگام سرو غذا، روی خورشت را با برگ گشنیز تزیین می‌کنیم‎.‎

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف بادنجان برای دارندگان گروه خونی O بلامانع، برای گروه خونی A مضر، و برای گروه خونی B و AB سودمند میباشد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *