ژله استخوان ساز است؟

مطلب را به اشتراک بگذارید

ژله استخوان ساز است؟

این روزها کودکان در محیط بسیار آلوده ای زندگی می کنند و در معرض تماس با فلزات سنگینی چون سرب، جیوه و کادیوم هستند که به مرور زمان در بدن آنها جمع می شود…
این تجمع می تواند باعث بروز مشکلاتی مانند ناتوانی در یادگیری، بیش فعالی و افسردگی در آنها شود، بنابراین در برهه ای از زمان که رشد کودک سریع تر می شود، باید به مساله تنوع و تعادل در برنامه غذایی آنها توجه بیشتری داشت و مراقب بود خوراکی های کم ارزش نخورند.
ژله یکی از همین خوراکی های کم ارزش است ولی بیشتر والدین با این تصور اشتباه که در استحکام استخوان ها تاثیر دارد، آن را به عنوان دسر در برنامه غذایی فرزندان خود می گنجانند درحالی که می توان به جای آن منابع غذایی بسیار غنی از کلسیم مانند شیر، ماست، کنجد، بادام و انواع کلم ها را که تامین کننده کلسیم مورد نیاز بدن هستند، در برنامه غذایی آنها قرار داد.
در حال حاضر، ژله های آماده موجود در بازار که با رنگ ها و طعم های مختلف عرضه می شوند، از نظر تغذیه ای مناسب کودکان نیستند زیرا در بروز حساسیت در آنها نقش دارند و ممکن است در برخی از بچه ها که زمینه آلرژی دارند، باعث بروز حساسیت به صورت خس خس سینه یا کهیر شوند.
مصرف انواع ژله برای کلیه افراد با گروه های خونی مضر است.
اگر می خواهید بچه ها تغذیه سالمی داشته باشند، انواع مغزها، میوه و سبزی ها را در برنامه غذایی شان بگنجانید و با استفاده از مخلوط آبمیوه های طبیعی با ژلاتین های استاندارد، ژله خانگی تهیه کنید. می توانید علاوه بر آبمیوه های طبیعی، انواع میوه ها یا بستنی را نیز به ژله اضافه کنید. هرچند بهتر است به جای اینکه ذائقه کودک را به چنین خوراکی هایی عادت دهید، ترکیبی از انواع مغزها یا مخلوطی از سالاد میوه (ترکیب میوه ها همراه با کنجد، بادام یا گردو) را در برنامه غذایی او بگنجانید و به عنوان میان وعده ای سالم در اختیارش قرار دهید تا قسمتی از نیازهایش به انواع ریزمغذی ها تامین شود زیرا توان مقاومتی کودکان امروزی در مقابل عوامل بیماری زا و آلودگی های احتمالی به دلیل بدغذایی، کم خوابی و رعایت نکردن تناسب در مصرف موادغذایی، بسیار ضعیف است و معمولا بعد از سن ۳ سالگی، مصرف تنقلات و کم تحرکی در کودکان باعث چاق تر شدن آنها می شود بنابراین زمانی که می توان کودک را به خوردن انواع مغزها تشویق کرد، لزومی ندارد خوراکی هایی مانند ژله را در برنامه غذایی آنها گنجاند.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *