چه کنیم که ناخن هایمان نشکند

مطلب را به اشتراک بگذارید

چه کنیم که ناخن هایمان نشکند

همه ما دوست داریم که ناخن های زیبا و مقاومی داشته باشیم اما برخی از ما از این نعمت خدا دادی برخوردار نیستیم. ناخن ‏های ما از ماده ای با نام کراتین که یک نوع پروتئین است ساخته شده اند و در مقابل برخی فاکتورها و عوامل بسیار آسیب ‏پذیر هستند. آب داغ، محصولات پاک کننده قوی مثل مواد شوینده و استون از جمله عواملی هستند که ناخن های ما را ‏ضعیف و شکننده می کنند اما خوشبختانه چند راه برای تقویت ناخن های شکننده و ضعیف وجود دارد‎.‎

لاک پاکن :‏

اولین نکته ای که باید رعایت کنید این است که برای پاک کردن‎ ‎لاک های ناخن هایتان از پاک کننده های ناخن بدون استون ‏استفاده کنید. استفاده از‎ ‎لاک پاک کن های حاوی استون، روغن طبیعی ناخن را از بین می برد و یک لایه نازک از روی ‏ناخن را بر می دارد‎.‎

از کرم مخصوص دست و ناخن استفاده کنید :

استفاده از کرمهایی که مخصوص ناخن و دست تهیه شده اند راه خوبی برای تقویت ناخن ها است. هر روز صبح و شب از ‏این کرمها استفاده کنید‎ .‎

از یک تقویت کننده ناخن استفاده کنید :‏

برای تقویت ناخن های خود می توانید از یک تقویت کننده خوب استفاده کنید. برای پیدا کردن یک تقویت کننده خوب، در ‏بخش لاک ها آن را جستجو کنید. اگر هفته ای یکبار از یک تقویت کننده ناخن خوب استفاده کنید بعد از مدتی احساس ‏خواهید کرد که ناخن هایتان سخت تر و سالم تر شده اند‎.‎

تغذیه مناسب داشته باشید :

بیوتین که به ویتامین۷‏B‎‏ نیز شهرت دارد به تقویت ناخن ها خیلی کمک می کند و در غذاهایی مثل زرده تخم مرغ، شیر، ‏لوبیا، آجیل، گوجه فرنگی، مرغ، ماهی، اسفناج، کلم بروکلی، گل کلم و جگر فراوان است. هر روز شما باید حداقل ۲.۵ ‏میلی گرم ویتامین ۷‏‎ Bاستفاده کنید. بیوتین نه تنها برای ناخنها مفید است بلکه برای پوست‎ ‎و مونیز مزایای زیادی دارد‎.‎

توجه داشته باشید که تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال : مصرف گوجه فرنگی برای دارندگان گروه های خونی O و AB بلامانع، و برای گروه های خونی A و B مضر میباشد.

عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *