چند ماده غذایی که نباید در یخچال نگهداری شوند

مطلب را به اشتراک بگذارید

چند ماده غذایی که نباید در یخچال نگهداری شوند

در زیر به معرفی چند ماده غذایی می پردازیم که نباید در یخچال نگهداری شوند.

پیاز
پیاز را تا قبل از این که پوست بکنید در جایی خشک و خنک نگه دارید، به این ترتیب  به عمر آن افزوده می شود.
البته به خاطر بسپارید که پیاز پوست کنده را باید حتماً در یخچال نگه داشت.
بهترین محل برای نگهداری کدو حلوایی، جایی تاریک و خنک، مانند انبار یا زیر زمین است.

خربزه و هندوانه
هندوانه و خربزه ای که در یخچال نگهداری می شوند، برخی از آنتی اکسیدان های خود، از جمله لیکوپن و بتا کاروتن را از دست می دهند. برای حفظ تمام مواد مغذی این میوه ها، توصیه می شود آن ها را در دمای اتاق نگه دارید.
البته بعد از بریدن، آن ها را باید در یخچال قرار داد.

سیر
هرگز سیر تازه را در یخچال نگه ندارید چون موجب جوانه زدن آن ها می شود.
سعی کنید آن ها را در محلی تاریک و خشک نگهداری کنید.

سیب زمینی
سیب زمینی را از کیسه خارج کرده و به صورت نشسته در محیطی  تاریک و خشک نگهداری کنید.
اگر سیب زمینی را بشویید، رطوبت موجب ایجاد حفره در آن می شود.

عسل
عسل باید درون ظرف در بسته و در دمای اتاق در یک محل خشک نگهداری شود. pH اسیدی و قند موجود در آن هر گونه میکروارگانیسم را از آن دور نگه می دارد.
اگر عسل را در یخچال نگه دارید، شکرک زده و سفت می شود.

زردآلو، موز، کیوی، هلو، آلو و انبه
این مواد تا قبل از رسیدن باید در خارج از یخچال نگهداری شوند تا مواد مغذی آن ها حفظ شود.

قهوه
برای حفظ طعم و تازگی قهوه، آن را در محیطی خنک و تاریک و خشک نگه دارید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *