چند روش ساده برای پیشگیری از ترک خوردن لب

مطلب را به اشتراک بگذارید

چند روش ساده برای پیشگیری از ترک خوردن لب

آب و هوای سرد و بودن در معرض نور خورشید، هوای خشک، و وزش باد موجب خشکی، ترک‌ خوردگی، یا زخم شدن لب می‌شود.

همچنین، کم آبی بدن، آلرژی‌های بینی و تنفس با دهان هم در بروز این مشکل برای لب دخالت دارند.

داروهای خاصی مانند داروهای آکنه هم می‌توانند باعث ترک‌ خوردگی لب‌ها شوند.

علاوه بر نوشیدن آب فراوان و استفاده از دستگاه مرطوب‌کننده برای مرطوب نگه داشتن هوای خانه، این اقدامات ساده می‌تواند از خشکی و ترک‌ خوردگی لب‌ها پیشگیری نماید.

لب را زبان نزنید

یکی از بدترین کارهایی که می‌توانید برای لب‌های ترک‌ خورده انجام دهید زبان زدن مداوم است.
به‌ جای گزیدن یا زبان زدن لب‌ها، با مرطوب کننده‌های طبیعی ضدحساسیت مانند روغن بادام و روغن زیتون رطوبت لب‌ها را حفظ نمایید.
اگر مشکل تورم لب‌ها دارید، زردچوبه که یک ضدالتهاب طبیعی است مصرف کنید.

با روغن زیتون ماساژ دهید

دو یا سه بار در روز لب‌ها را با روغن زیتون که مرطوب کننده ضدالتهاب و حاوی آنتی‌اکسیدان است ماساژ دهید تا تورمش فروکش کرده و نرم شود.
لب‌های شما فوراً بهبود پیدا خواهد کرد، اما چند روزی طول می‌کشد.

از یک تی ‌بگ استفاده کنید

لب‌های ترک خورده و خشک را ۳۰ ثانیه در یک تی ‌بگ خیس خورده که حاوی چای است بفشارید.
پلی فنول‌های آنتی‌اکسیدان چای به ترمیم سلول‌های آسیب دیده پوست کمک کرده و بازسازی سلولی را سریع‌تر می‌نمایند.
اگر لازم بود، این کار را ۳ تا ۵ بار درهفته انجام دهید.

پوست مرده را بسابید

بعد از مسواک زدن دندان‌ها با مسواک زدن لب‌ها، ازشر پوست خشک لب‌ها رها شوید و با یک مرطوب‌کننده خوب، از لب‌ها محافظت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *