چندی از خواص خارق العاده سبوس برنج

مطلب را به اشتراک بگذارید

برنج گیاهی است که پوسته بیرونی دانه آن یا سبوس برای پزشکی استفاده می شود. سبوس برنج به عنوان “غذایی سالم” در ژاپن، آسیا، و به ویژه هند استفاده می شود. مراقب باشید که به اشتباه سبوس برنج با انواع دیگری از سبوس مانند جو و سبوس گندم اشتباه نگیرید.

سبوس برنج برای درمان دیابت، فشار خون بالا، کلسترول بالا، اعتیاد به الکل و همچنین برای جلوگیری از سرطان روده بزرگ و معده و بیماری های قلبی استفاده می شود.

برخی سبوس برنج را برروی پوست جهت جلوگیری از اگزما به عنوان ماسک استفاده می کنند. سبوس برنج برای بیمارانی که کلسترول بالا دارند بسیار مناسب است زیرا روغن موجود در آن باعث کاهش کلسترول بد خون می شود.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *