چلوکباب ژاپنی

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم:

 

گوشت فیله………………………………..۶۰۰ گرم
خیار………………………………………..۲ عدد
پیازچه……………………………………..۲ عدد
فلفل چیلی درشت……………………….۱ عدد
سیر…………………………………….. ۱ حبه
زنجبیل تازه………………………………۱ تکه ۲ سانتیمتری
برنج سوشی……………………………۱ پیمانه
سس تریاکی………………………… ½ پیمانه
سرکه سفید…………………………..⅓ پیمانه
دانه کنجد بو داده……………………..۱ قاشق سوپ‌خوری
روغن کنجد……………………………۱ قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
۱- سیر را له می‮کنیم.
۲- ۱ تکه ۲ سانتی زنجبیل تازه را پوست کنده و ریز رنده می‮کنیم.
۳- سس تریاکی را با سیر و زنجبیل در یک ظرف بزرگ و کم عمق شیشه‮ای ترکیب می‮کنیم.
۴- گوشت را در سس می‌غلطانیم تا کاملا با سس آغشته شود. روی ظرف را می‮پوشانیم و بسته به زمانی که داریم ۳ ساعت تا ۱ شب در یخچال نگه می‮داریم.
۵- برنج را با این دستور آماده می‮کنیم.
۶- ظرف برنج را از روی شعله برداشته و ۱۰ دقیقه به‮صورت دربسته کنار می‮گذاریم.
۷- برنج را با کفگیر هم زده تا دانه‌ها کمی له شوند سپس بیشتر سرکه سفید را با آن مخلوط می‌کنیم. ۳ قاشق از سرکه را باقی بگذارید که سبزیجات را با آن مزه‌دار کنید. سپس برنج را داخل یخچال قرار دهید.
۸- برنج را از یخچال خارج می‮کنیم. صفحه باربکیو را چرب کرده و روی دمای متوسط قرار می‮دهیم.
۹- گوشت را با حوله کاغذی خشک کرده و هر طرف آن را سه تا چهار دقیقه گریل می‌کنیم (طبق ذائقه‌تان که دوست دارید گوشت چقدر بپزد، زمان را افزایش یا کاهش دهید).
۱۰- گوشت را به ظرفی منتقل کرده و با یک لایه ورقه فویل می‮پوشانیم و ۰۱ دقیقه کنار نگه می‮داریم تا استراحت کند.
۱۱- خیار را به شکل باریکه‮های نازک از طول برش می‮زنیم.
۱۲- پیازچه ریز خرد می‮کنیم.
۱۳- دانه‌های فلفل چیلی را گرفته و ریز خرد می‮کنیم.
۱۴- خیار را همراه با پیازچه و فلفل چیلی در یک کاسه مناسب قرار می‮دهیم.
۱۵- روغن و باقی‮مانده سرکه را روی سبزیجات به صورت نم نم پاشیده و مواد را هم می‮زنیم.
۱۶- گوشت را باریک برش می‮زنیم. برنج چسبناک را بین چهار قالب تقسیم کرده و روی بشقابهای سرو قالبها را وارونه کرده و مرتب قرار می‌دهیم.
۱۷- ورقه‌های گوشت و سبزیجات را بین بشقابهای سرو تقسیم می‌کنیم و با دانه‌های کنجد تزئین می‌کنیم.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *