چای سبز و کبد چرب

مطلب را به اشتراک بگذارید

کبد بزرگترین و یکی از مهمترین اندام های داخلی بدن محسوب می شود.
وظیفه کبد دفع سموم از خون و مواد غذایی از بدن است. بیماری کبد چرب یعنی چربی در کبد تجمع می یابد. 
پلی فنل موجود در چای سبز حاوی آنتی اکسیدان است که به بهبود کبد چرب کمک می کند. 
مطالعات انجام شده در سال ۲۰۰۸ نشان می دهد که چای سبز التهاب کبد را کاهش می دهد. چای سبز به کاهش وزن کمک می کند و باعث می شود درصد چربی کبد نیز کاهش یابد. 
بر اساس مطالعات مرکز پزشکی دانشگاه مریلند پلی فنل موجود در چای سبز ۵۰ الی ۱۵۰ میلی گرم است که نوشیدن ۲ الی ۳ فنجان چای سبز در روز می تواند به بهبود بیماری کبد چرب کمک کند. 
کاتچین جزء اصلی چای سبز، دارای اثرات ضد هایپرلیپیدمیک می باشد که برای بیماران مبتلا به کبد چرب موثر است.
بیمارانی که چای سبز مصرف می کنند به علت اینکه میزان کاتچین در بدن آن ها افزایش می یابد التهاب کبد این افراد کاهش پیدا می کند.
آزمایشات بسیاری صورت گرفته است که نشان می دهد با مصرف چای سبز پس از ۴ هفته التهاب کبد کاهش پیدا می کند و ادامه این روند پس از ۱۶ هفته نشان داده است که وزن بدن و چربی تجمع شده در کبد به طور قابل توجهی کاهش یافته است. 

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *