چای سبز و بهبود باروری

مطلب را به اشتراک بگذارید

زنانی که در تلاش هستند تا باردار شوند و شانس لقاح را بالا ببرند از رژیم غذایی خاصی باید پیروی کنند.

بسیاری از مواد غذایی دارای مواد شیمیایی سمی می باشند که برای سیستم تولید مثل بسیار ضرر دارند.

طبق مطالعات سالهای اخیر چای سبز شانس حاملگی را بالا می برد. دلیل این امر آنتی اکسیدان فراوان موجود در چای سبز است.

پلی فنول موجود در چای سبز برای باروری بسیار مفید می باشد. ترکیبات چای سبز تخمدان را برای لقاح آماده می کند.

آنتی اکسیدان چای سبز بدن را از هرگونه آلودگی محیطی، استرس و بیماری محافظت می کند.

چای سبز حتی برای مردان نیزموثر است زیرا باعث افزایش تحرک و تعداد اسپرممی شود.

چای سبز نسبت به سایر چایی ها کافئین کمتری دارد زیرا کافئین با افزایشسقط جنین و ناباروری مرتبط است.

چای سبز برای جلوگیری از عوارض بارداری مانند پریکلامبسیا فشارخون دوران بارداری، زایمان زودرس یا زایمان دیررس و خونریزی بعد از زایمان موثر است.

البته نوشیدن بیش از حد چای سبز از جذب اسید فولیک جلوگیری می کند. اسید فولیک ماده مغذی مهم به خصوص در طول ۱۲ هفته اول بارداری می باشد.

در بعضی مواقع مصرف چای سبز در دوران بارداری به حالت تهوع نیز کمک می کند.

سایر خواص چای سبز به شرح زیر می باشند:

-کاهش ریسک ابتلا به سرطان و ناراحتی های قلبی

-کنترل سطح کلسترول به این صورت که کلسترول بد را کاهش داده و کلسترول خوب را افزایش می دهد.

-سیستم ایمنی را بالا می برد

-به کاهش وزن کمک می کند

-باعث جلوگیری از پوسیدگی دندان می شود

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *