چاهان

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم:

 

میگو……………………………………….۱۰ عدد
برنج پخته‌شده…………………………….یک پیمانه
نخودفرنگی پخته‌شده…………………….یک پیمانه
روغن زیتون…………………………… به میزان لازم
طرز تهیه:
میگوها‌ را پس از تمیز کردن نمک زده و در روغن سرخ کنید. برنج پخته‌شده را همراه روغن به آن اضافه کنید و بگذارید پنج دقیقه در حالی که مخلوط را هم می‌زنید به آرامی سرخ شود، سپس در انتها نخودفرنگی را به آن اضافه کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *