پیشگیری از انواع بیماری ها با رعایت این ۷ نکته در آشپزخانه

مطلب را به اشتراک بگذارید

پیشگیری از انواع بیماری ها با رعایت این ۷ نکته در آشپزخانه

برای تهیه غذا در منزل،‌ رعایت چند نکته از اهمیت خاصی برخوردار است که در اینجا به آن‌ها پرداخته‌ایم.


۱- مشترک‌ بودن ظرف گوشت خام و پخته
برای پیشگیری از بیماری باید از ظرف جداگانه‌ای برای گوشت خام و پخته استفاده کنید، در غیر این صورت، میکروب‌های موجود در غذای خام درون ظرف به سمت گوشت پخته‌ای که قرار است خورده شود منتقل می‌شود.
۲- یخ زدایی غذا در دمای آشپزخانه
گوشت یخزده را برای یخ زدایی روی پیشخوان آشپزخانه قرار ندهید چرا که موجب پخش سریع میکروب در محیط آشپزخانه می‌شود.
بهترین راه برای یخ زدایی غذاها، درون یخچال یا درون آب سرد و یا در مایکروفر است.
۳- شستن گوشت درون سینک آشپزخانه
شستن گوشت درون سینک آشپزخانه کاری غیر بهداشتی است چرا که موجب انتشار میکروب درون سینک و محیط اطراف آن می‌شود.
۴- سرد شدن کامل غذا قبل از گذاشتن در یخچال
بسیاری از افراد فکر می‌کنند غذا قبل از این که درون یخچال گذاشته شود باید کاملا خنک شود در حالیکه اینطور نیست.
اگر غذا بیش از دو ساعت بیرون بماند ایجاد میکروب می‌کند. غذاهای فاسد شدنی که طی ۲ ساعت درون یخچال گذاشته نشوند باکتری‌های بیماری‌زا می‌توانند به سرعت درون آن‌ها رشد کرده و ایجاد بیماری کنند.
با این وجود هیچوقت غذاهای داغ را درون یخچال قرار ندهید چرا که موجب گرم شدن حرارت کل یخچال شده و سلامت غذاهای دیگر را نیز به خطر می‌اندازند.
۵- خواباندن گوشت در محیط بیرون از یخچال
درست مانند یخ زدایی گوشت، خواباندن گوشت نیز نباید در محیط بیرون از یخچال صورت گیرد چرا که موجب انتشار بسیار سریع میکروب در دمای اتاق می‌شود. گوشت را درون یخچال بخوابانید.
۶- نشستن دست‌ها
دست‌های خود را بشویید! این مطلب جدیدی نیست اما این نکته مهم است که وقتی می‌گوییم دست‌های‌تان را بشویید منظور سریع شستن آن‌ها زیر شیر آب نیست بلکه منظور شستن دست‌ها با آب و صابون به مدت ۲۰ ثانیه است.
۷- استفاده از میوه‌های نشسته روی تخته برش
اگر حتی فقط می‌خواهید میوه یا سبزی مورد نظر را پوست بکنید، باید قبلا آن‌ها را بشویید. آفت کش‌ها می‌توانند به سطح کار منتقل شده و میوه یا سبزی مورد نظر را آلوده کنند.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *