پنکیک موز و لیمو
مواد لازم :
مرحله ۲ – پوست موزها را گرفته و حلقه ای برش بزنید، سپس با عسل و لیمو مخلوط کنید.
مرحله ۳ – تابه ای را به مقدار خیلی کم چرب کرده و یک ملاقه بزرگ از مایه را داخل آن ریخته و کمی پهن کنید. سپس اجازه دهید هر دو طرف آن کمی قهوه ای شود. مابقی مایه را به همین روش آماده کنید.
مرحله ۴ – پنکیک های آماده شده را داخل ظرف مورد نظر بصورت نیم دایره یا چهار گوش قرار داده و مخلوط موز را بین آنها ریخته، با برش هایی از لیمو تزئین کرده و سپس سرو نمائید.
پنکیک را می توانید به مدت ۳ ماه در فریزر نگهداری کنید، برای این منظور بین هر پنکیک را با کاغذ روغنی پوشانده و در انتها در نایلونی قرار داده و در فریزر قرار دهید.
البته تمام خوراکی ها باید بر اساس گروه خونی انتخاب شود. بطور مثال : مصرف موز برای دارندگان گروه B سودمند و برای سه گروه خونی دیگر مضر میباشد.