پنکیک با آرد جو دوسر

مطلب را به اشتراک بگذارید

پنکیک با آرد جو دوسر :

 

 

مواد لازم :

آرد جو دوسر …. ۳ پیمانه

بیکینگ پودر … ۲ قاشق غذاخوری

تخم کتان طلایی بو داده …. یک چهارم پیمانه

نمک دریا …. نصف قاشق چایخوری

شیر کم چرب …… ۳ و نیم پیمانه

عصاره وانیل …. یک و نیم قاشق غذاخوری

مربا بلوبری یا آلبالو ….. ۲ پیمانه

طرز تهیه :

درون ظرفی آرد جو دوسر، بیکینگ پودر، تخم کتان و نمک دریا را با یکدیگر، به خوبی مخلوط کنید. درون ظرفی دیگر شیر و عصاره وانیل را هم بزنید.داخل ظرف آرد، مخلوط شیر و وانیل را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوطی یکدست داشته باشید و به مدت ۱۵ دقیقه کنار بگذارید. روغن زیتون را داخل ماهیتابه روی حرارت متوسط اضافه کنید. کمی از مخلوط را درون ماهتابه ریخته و به مدت ۳ دقیقه یا تا زمانیکه رویه آن پف کرده و بالا بیاید آن را حرارت دهید سپس پنکیک را برگردانده و طرف دیگر را ۲ دقیقه تا زمانی که طلایی رنگ شود حرارت دهید. پنکیک ها را می توانید با مربا بلوبری یا آلبالو میل کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *