پلو مرغ هندی

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم ‏‎:‎
برنج باسماتی ………………………… ‏۳ پیمانه
جوجه …………………………………. ‏۶۰۰ گرم
برگ گشنیز ‏تازه ……………………….‏ ½ پیمانه
برگ نعناع تازه ………………………… ‏½ پیمانه
خیار …………………………………… ‏۱ عدد
هویج …………………………………..‏ ۱ عدد
ماست …………………………………‏ ۲ قاشق غذاخوری
خمیر تندوری‎ ‎‏…………………………. ‏۱ قاشق غذاخوری
ترشی مانگو ………………………….. به مقدار دلخواه
ماست ………………………………… به مقدار دلخواه
روغن زیتون ……………………………. به میزان لازم
طرز تهیه ‏‎:‎

‎برنح را طبق این دستور‎ ‎بپزید‎ .‎جوجه را کباب کرده و درشت خرد کنید تا ۲ پیمانه شود‎ .‎تابه‮‌ای بزرگ و مخصوص سرخ کردن ‏غذا را روی شعله متوسط گرم کنید.کمی روغن زیتون، مرغ، خمیر تندوری‎‏ ‏‎و ‏ماست را افزوده و در حالی‮‌که مواد را هم می‮زنید برای ۵ ‏دقیقه آنها را بپزید تا کاملاً با هم ترکیب شده و حرارت ‏ببینند. تابه را از روی شعله بردارید‎‏.‏‎ هویج و خیار را پوست کنده و از ‏طول به صورت باریک برش دهید‎.‎

برنج را با قاشق بین کاسه‮ های سرو غذا تقسیم کنید. باریکه‮ های هویج و خیار را روی برنج بچینید.‏ گشنیز را درشت خرد ‏کنید‎. ‎مرغ، گشنیز، نعناع، ترشی مانگو را روی آنها ریخته و ماست را روی همه مواد بریزید‎. ‎بلافاصله غذا را سرو کنید‎.‎

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف برنج برای دارندگان گروه خونی O بلامانع، و برای سه گروه خونی دیگر سودمند میباشد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *