پرک جو دوسر با آووکادو و کلم پیچ

مطلب را به اشتراک بگذارید

پرک جو دوسر با آووکادو و کلم پیچ

مواد لازم:

  • نصف فنجان جو دو سر پرک
  • یک فنجان آب
  • نمک دریا به میزان لازم
  • یک برگ کلم تکه تکه شده
  • دو برش آووکادو
  • یک دوم قاشق چایخوری دانه های فلفل قرمز
  • یک قاشق چایخوری روغن زیتون
  • یک قاشق چایخوری کاکائو

طرز تهیه:

نمک دریا و آب و پرک جو دوسر را مخلوط کرده، در داخل ظرفی که قابلیت استفاده در مایکروویو را دارد ریخته و به مدت ۳ دقیقه با قدرت بالا در مایکروویو قرار می دهیم. آووکادو و کلم را به نمک دریا آغشته کرده تا طعم بگیرد. پرک جودوسر را با دانه های فلفل، روغن زیتون، کاکائو، آووکادو و کلم مخلوط می کنیم. غذای شما آماده است. نوش جان!

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *