پای مرغ و نان مکزیکی

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم :

نان ذرت مکزیکی …………………………….. ۴ عدد
لوبیا جشم بلبلی پخته شده ………………… ۱ پیمانه
سس سالسا ………………………………. ¼ پیمانه
سینه مرغ پخته و خرد شده ……………… ۲ پیمانه
روغن زیتون ……………………………. به میزان لازم 
پنیر چدار ……………………………….. ۱ پیمانه

طرز تهیه :

برای تهیه پای مرغ و نان مکزیکی، ابتدا فر را روی  ۴۵۰ درجه فارنهایت (۲۲۵ درجه سانتیگراد) تنظیم کنید.
مرغ و سس سالسا را در یک کاسه متوسط مخلوط کنید. به میزان ¼ پیمانه لوبیا چشم بلبلی را روی نان مکزیکی قرار دهید. روی آن را با کمی از مخلوط مرغ و ۲ قاشق غذاخوری پنیر پر کنید. به همین ترتیب لایه ها را تکرار کنید. سینی یا ظرف مخصوص فر را آغشته به روغن کنید و مواد را درون آن بگذارید و به مدت ۱۰ دقیقه یا تا زمانی که به طور کامل گرم شده و پنیر آب شود، پای مرغ و نان مکزیکی را در فر قرار دهید. پای مرغ و نان مکزیکی را از فر خارج نموده و به ۴ قسمت تقسیم نموده و سرو کنید.  

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *