پای سیب جو دو سر

مطلب را به اشتراک بگذارید

پای سیب جو دوسر

مواد لازم :

آب…………………………………….یک فنجان

جو دوسر درشت…………………….نصف لیوان

نمک دریا…………………………………نصف قاشق چایخوری

سیب خرد شده……………………….۲ قاشق غذا خوری

شکر قهوه ای……………………….۱ قاشق عذا خوری

دارچین……………………………..یک هشتم قاشق چایخوری

گردو خرد شده……………………..دو قاشق  چایخوری

طرز تهیه :

در یک ماهی تابه کوچک  آب بریزید و بگذارید جوش بیاید. نمک دریا و جو دوسر را با هم مخلوط کنید شعله را روی کم قرار دهید بگذارید ۵ دقیقه بپزد هر از گاهی هم بزنید تا غلیظ شود.

در یک کاسه کوچک سیب خرد شده را با شکر قهوه ای و دارچین را مخلوط کنید آنقدر هم بزنید تا شکر به خورد سیب ها برود. جو دوسر  را در یک کاسه بریزید و سیب ها و گردو  را در بالای آن قرار دهید.

برای داشتن مزه ی بهتر میتوانید یک قاشق چایخوری بستنی وانیلی روی آن قرار دهید.

توجه داشته باشید که مصرف دارچین برای گروه های خونی O،A،AB بلامانع  است و برای گروه خونی B مضر می باشد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *