پاچاتی کرالای هویج

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم :‏
ماست …………………………………..‏ ½ ۱ پیمانه
هویج رنده‌شده ………………………….‏ ۴۵۰ گرم
روغن زیتون ……………………………… ‏۱ قاشق غذاخوری
دانۀ خردل سیاه ………………………..‏ ۱ قاشق چایخوری
کاری تازه ………………………………..‏ ۸ عدد
زیرۀ سبز …………………………………‏ ۱ قاشق چایخوری
نمک …………………………………….. ‏½ قاشق ‏چایخوری
طرز تهیه :‏
روغن زیتون را داخل یک تابۀ متوسط می‌ریزیم و آن را روی حرارت می‌گذاریم تا ذوب شده و داغ شود، اما توجه ‏نمایید که دود ‏نکند. دانۀ خردل و زیره را داخل آن ریخته و در آن را می‌‏‎گذاریم تا به مدت ۱۰ دقیقه بپزد و شروع ‏به جز جز کرده و دانه‌ها ‏بترکد.‏
‏کاری را به مواد اضافه کرده و ۵ دقیقه تفت می‌دهیم تا عطر آن خارج شود. سپس هویج و نمک را به مواد اضافه ‏کرده و ۲ الی ۳ ‏دقیقه روی حرارت ملایم تفت می‌دهیم تا هویج حالت کریسپی پیدا کند.‏

‏غذا را از روی حرارت برداشته و داخل ظرف مورد نظر می‌ریزیم. ۳۰ دقیقه آن را کنار می‌گذاریم تا خنک شود. ‏سپس ماست را ‏داخل آن ریخته و مخلوط می‌کنیم. پاچاتی آماده سرو می‌باشد.‏

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف هویج برای دارندگان گروه خونی O و AB بلامانع، و برای گروه خونی A و B سودمند میباشد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *