مواد لازم :
ماست ………………………………….. ½ ۱ پیمانه
هویج رندهشده …………………………. ۴۵۰ گرم
روغن زیتون ……………………………… ۱ قاشق غذاخوری
دانۀ خردل سیاه ……………………….. ۱ قاشق چایخوری
کاری تازه ……………………………….. ۸ عدد
زیرۀ سبز ………………………………… ۱ قاشق چایخوری
نمک …………………………………….. ½ قاشق چایخوری
طرز تهیه :
روغن زیتون را داخل یک تابۀ متوسط میریزیم و آن را روی حرارت میگذاریم تا ذوب شده و داغ شود، اما توجه نمایید که دود نکند. دانۀ خردل و زیره را داخل آن ریخته و در آن را میگذاریم تا به مدت ۱۰ دقیقه بپزد و شروع به جز جز کرده و دانهها بترکد.
کاری را به مواد اضافه کرده و ۵ دقیقه تفت میدهیم تا عطر آن خارج شود. سپس هویج و نمک را به مواد اضافه کرده و ۲ الی ۳ دقیقه روی حرارت ملایم تفت میدهیم تا هویج حالت کریسپی پیدا کند.
غذا را از روی حرارت برداشته و داخل ظرف مورد نظر میریزیم. ۳۰ دقیقه آن را کنار میگذاریم تا خنک شود. سپس ماست را داخل آن ریخته و مخلوط میکنیم. پاچاتی آماده سرو میباشد.
البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف هویج برای دارندگان گروه خونی O و AB بلامانع، و برای گروه خونی A و B سودمند میباشد.