ویروس کرونا و سیستم ایمنی بدن

ویروس کرونا و سیستم ایمنی بدن

مطلب را به اشتراک بگذارید

ویروس کرونا و سیستم ایمنی بدن

قبل از هر چیز، باید نحوه عملکرد سیستم ایمنی بدن را مرور کنیم. این سیستم، سیستم دفاعی داخلی بدن است که از بدن شما در برابر میکروب ها و ویروس ها دفاع می کند.

سیستم ایمنی بدن سه نقش اصلی دارد:

• شناسایی عوامل بیماری زا یا ویروس های ایجاد کننده بیماری و حذف آنها از بدن. این عوامل شامل ویروس، انگل، باکتری یا قارچ هستند.
• مواد خارجی موجود در خارج از بدن را خنثی می کند.
• مبارزه با تغییرات اساسی در بدن مانند سلولهای سرطانی

سیستم ایمنی، هنگامی که بدن آنتی ژن ها یا سموم و سایر مواد خارجی را شناسایی می کند، فعال می شود. این پاسخ باعث می شود که سیستم ایمنی بدن، آنتی بادی یا سلول های ویژه برای مبارزه با عوامل خارجی تولید کند.

پس از تولید این آنتی بادی ها، سیستم ایمنی بدن یک نسخه دیگر از آن ها را نگه می دارد و در صورت بروز همان بیماری، دوباره از آن ها استفاده می کند. به همین دلیل است که شما معمولاً فقط یک بار در زندگی به آبله مرغان مبتلا می شوید.
برای مقابله با ویروس کرونا و جلوگیری از ابتلا به آن در کنار رعایت بسیاری از موارد بهداشتی اعم از روبوسی نکردن، دست ندادن، استفاده از ماسک و شستن مداوم دست ها با آب و صابون، ابتدا باید سیستم ایمنی بدن تقویت شود.

برای این امر باید سوپرفودهایی مانند غلاتی مثل جو دوسر، کینوا و دانه چیا، همچنین زردچوبه، زنجبیل، چای سبز و انواع میوه و سبزیجات تازه در رژیم غذایی گنجانده شوند.

مصرف آب برای تقویت سیستم ایمنی بدن

برای تقویت سیستم ایمنی بدن مصرف آب مهم می باشد. جو دوسر به دلیل این که ۱۵ برابر خود آب جذب می کند، می تواند در این امر به تقویت سیستم ایمنی کمک شایانی کند.

چرا جو دوسر برای مقابله با ویروس کرونا مؤثر است؟

بتا گلوکان موجود در جو دوسر درواقع فیبر محلول موجود در جو دوسر است که باعث می شود این غله در کاهش کلسترول بسیار مؤثر باشد. همین فیبر در سیستم ایمنی بدن شما نیز نقش دارد.

براساس مقاله ای در مجله تغذیه و متابولیسم که در سال ۲۰۱۱ منتشر شد، برخی از انواع بتا گلوکان عملکرد سلول های ایمنی از جمله سلول هایی که باکتری مصرف می کنند را تقویت می کند.

چگونه دانه چیا می تواند در مقابله با ویروس کرونا اثربخش باشد؟

دانه های چیا یک منبع عالی از مواد مغذی هستند و فواید زیادی برای بدن و سلامتی ما دارند. دانه چیا از نظر فیبر غذایی، اسیدهای چرب امگا (هر دو امگا ۳ و امگا ۶)، کلسیم، آنتی اکسیدان ها و پروتئین و همچنین آهن و پتاسیم بسیار غنی می باشد. این اسید های چرب موجود در دانه های چیا است که به کاهش التهاب و تنظیم پاسخ های التهابی در بدن و همچنین تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کنند. دانه چیا همچنین حاوی ید است که برای سلامت تیروئید، جلوگیری از گواتر و تقویت سیستم ایمنی بدن مفید است.

چرا کینوا برای مقابله با ویروس کرونا مؤثر است؟

کینوا یک پروتئین کامل است، به این معنی که تمام ۹ اسید آمینه ضروری برای سلامتی بدن را دارا می باشد. بدن نمی تواند این مواد مغذی را به خودی خود تولید کند، بنابراین باید آنها را از طریق مواد غذایی دریافت کند.

اسیدهای آمینه ها از ماهیچه ها پشتیبانی می کنند و سیستم ایمنی بدن را قوی نگه می دارند. یکی از اسیدهای آمینه ویژه ای که در کینوا موجود است، لیزین نام دارد. این اسید آمینه به تقویت سیستم ایمنی بدن نیز کمک می کند، بنابراین مصرف کینوا در افراد مبتلا به ویروس می تواند بسیار مؤثر باشد.

همچنین به اثبات رسیده است که کینوا باعث افزایش سطح سروتونین کمک می شود، این امر به شما کمک می کند که احساس آرامش بیشتری داشته باشید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *