واکنش گروه خون AB نسبت به آنفلوانزا

مطلب را به اشتراک بگذارید

زمانی که محققان و یا پزشکان درباره ” آنفلوانزا ” صحبت می کنند، منظورشان عفونت ناشی از ویروس آنفلوانزا است. آنفلوانزای همه گیر به دو نوع A و B تقسیم می شود. شایع ترین علائم آنفلوانزا شامل تب (معمولا ۳۷ تا ۳۹ درجه سانتیگراد در بزرگسالان)، علائم تنفسی (مانند سرفه، گلودرد، آبریزش یا گرفتگی بینی)، سردرد، عضله درد و خستگی اغلب شدید است.

تحقیقات مختلفی در مورد گروه خونی و آنفلوانزا انجام گرفته است که همگی بیانگر این موضوع است که بین گروه خونی انسان و مبتلا شدن او به ویروس آنفلوانزا ارتباط وجود دارد. در طی این تحقیقات، نتایج کلی زیر در خصوص سیستم ایمنی مشاهده شده است:

افراد دارای گروه خون AB، در تولید مقادیر بالای آنتی بادی های مورد نیاز برای مقابله با ویروس آنفولانزا بسیار ضعیف هستند.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *