هفت عادت روزانه که به کبد آسیب می‌زند

مطلب را به اشتراک بگذارید

اگر فکر می‌کنید فقط الکل برای کبد بد است، دوباره فکر کنید. چیزهایی که هر روز مرتبا می‌خورید هم عوارضی برای کبدتان دارد.
شکر: نمی‌توانید بدون شکر زندگی کنید؟ آگاه باشید! کصرف زیاد شکر فرآوری شده، ریسک بیماری‌های کبد را بالا می‌برد. بنابراین حواس‌تان به مقدار شکری که در چای‌، قهوه و یا پاپ‌کورن کاراملی‌تان می‌ریزید باشد.
مونوسدیم گلوتامید: با توجه به تمام قیل و قال‌هایی که برسر نودل به پا شده، احتمالا می‌دانید که خوردن مونوسدیم گلوتامید می‌تواند منجر به بیماری کبد غیرچرب الکلی شود. آیا به دنبال پیدا کردن جایگزین برای این نودل‌ها هستید؟
ویتامین آ: همه می‌دانیم وینامین آ برای بینایی خوب است اما میزان زیاد از این ویتامین می‌تواند برای کبد مضر باشد. تنها به اندازه دوز مورد نیاز که توسط پزشک تجویز شده مصرف کنید نه سرخود!
انواع نوشابه: چه نوشابه‌های بدون قند و چه نوشابه‌های رژیمی، پر از شیرین‌کننده‌های مصنوعی و دی‌اکسیدکربن بالا هستند که منجر به بیماری کبد می‌شود.
داروهای ضد افسردگی: در موارد نادر، داروهای ضدافسردگی، میزان سم را در کبد افزایش می‌دهند، بنابراین اگر هرگونه علامت بیماری کبد را مشاهده کردید سریعا با پزشک‌تان مشورت کنید.
نمک: این یک حقیقت معروف است که نمک زیاد منجر به فشارخون می‌شود. اما چیزی که معروف نیست این است که نمک زیاد به دلیل افزایش تدریجی مایع، موجب بیماری کبد چرب می‌شود. همین امروز مقدار نمک مصرفی‌تان را کنترل کنید!
غذاهای بسته بندی: آیا هر روز تنقلات و چیپس و … می‌خورید؟ خیلی مراقب باشید، چون چربی‌های ترانس موجود در این مواد غذایی به کبد شما آسیب می‌رساند.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *