نگاه کلی به رژیم غذایی دارندگان گروه خون B در مبارزه با آلرژی

مطلب را به اشتراک بگذارید

مقادیر کم یا متعادل از گوشت بدون چربی و با کیفیت مخصوصاً گوشت بز، گوشت گوسفند و گوشت بره) را چند بار در هفته برای قدرت، انرژی و هضم آسان استفاده کنید.

از مصرف مرغ که دارای لکتین های آلرژی زا برای دارندگان گروه خون B است خودداری کنید.

مقادیر منظمی از روغن ماهی را هر هفته استفاده کنید. روغن ماهی می تواند به شرایط  ضد التهابی کمک کند و باعث تنظیم سیستم ایمنی بدن شود.

خوردن منظم غذاهای تخمیر شده مانند ماست برای هضم مفید است.

گندم و ذرت را از برنامه غذایی خود حذف کنید، زیرا در دارندگان این گروه خونی باعث بروز آلرژی می شوند.

از سبزیجات و میوه های سودمند به مقدار زیاد مصرف کنید.

اگر به مقداری کافئین روزانه احتیاج دارید قهوه را جایگزین چای سبز کنید.

چای سبز اسیدی نیست و دارای کافئین کمتری نسبت به یک فنجان قهوه است.

از خوردن غذاهایی که برای گروه خون B مضر است خودداری کنید، مخصوصاً مرغ، ذرت، گندم سیاه، بادام زمینی، لوبیا سویا، عدس، سیب زمینی و گوجه فرنگی.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *