نکاتی در مورد مصرف آب میوه ها و سبزی ها

مطلب را به اشتراک بگذارید

نکاتی در مورد مصرف آب میوه ها و سبزی ها

از فواید مهم آب میوه ها وجود فیبرها و الیاف موجود در آنهاست. مهم ترین دستگاه موجود در بدن انسان، دستگاه گوارش است که عمل هضم و جذب و دفع در آن انجام می گیرد و سلامتی ما بستگی مستقیم به عملکرد صحیح آن دارد. الیاف موجود در میوه و سبزی  در بالا بردن کیفیت کار این دستگاه پراهمیت، نقش بسیار مهمی دارند و به همین دلیل، مصرف میوه و سبزی برای تامین الیاف مورد نیاز دستگاه گوارش واجب و ضروری است.

علاوه بر خوردن میوه ها  و سبزی های تازه در طول روز، نوشیدن آب آنها نیز بسیار ضروری است و فواید فراوانی دارد. آب میوه ها و سبزی های تازه تمام خواص خود آنها را داراست.

اگر بخواهیم که سلامتی جسمی زیادی داشته باشیم و در طول روز از میزان منابع معدنی و ویتامینی زیادی بهره بگیریم باید از آب میوه ها و سبزی ها استفاده کنیم.

عمل جداسازی آب از الیاف کاری است که بدن ما آن را انجام می دهد و این کار از خارج از بدن و با استفاده از آبمیوه گیری انجام دهید.

مصرف آب میوه ها و سبزی ها معادل مصرف حجم بالایی از خود آنهاست برای مثال: نوشیدن ۱ لیوان آب هویج معادل مصرف ۴ لیوان هویج خرد شده است. که خوردن آنها نه تنها راحت نیست بلکه خوب جویدن آن نیاز به زمان طولانی دارد. در حالیکه نوشیدن یک لیوان آب هویج فقط چند دقیقه به طول می انجامد و مواد موجود در آن خیلی سریع جذب می شود و بدن به راحتی می تواند آن ها را مورد مصرف قرار دهد. رعایت اصول آب میوه ها و سبزی ها بسیار مهم است.

آب میوه ها و سبزی ها را باید بلافاصله پس از اتمام آب آبگیری مصرف کرد و نگهداری آنها حتی به صورت کوتاه مدت و در یخچال جایز نیست.

مصرف آب میوه های آماده نه تنها خاصیتی ندارد بلکه این نوع آبمیوه ها به خاطر پاستوریزه شدن و دارا بودن مواد نگهدارنده مضر هم هستند.

از آنجا که خوردن سبزی ها نیاز به زمان بیشتری برای جویدن و هضم شدن دارد و بیشتر آنها نسبت به میوه ها از مواد قندی کمتری برخوردار هستند و همچنین مصرف بعضی از آنها به صورت خام مقدور نیست (مانند چغندر) پیشنهاد می شود که از آب آنها بیشتر استفاده شود.

آب میوه ها و سبزی ها را باید با معده خالی میل کنید هرگز آنها و هیچ نوشیدنی دیگر از جمله آب را به همراه غذا و ۱ یا ۲ ساعت پس از مصرف غذا میل نکنید. آب میوه ها و سبزی ها را نباید با هم مخلوط کرد بلکه باید آنها را جداگانه در گروه خود میل نمود در این میان فقط سیب مستثنی است و می توان آنها را با آب سبزی ها نیز مخلوط نمود.

طریقه مصرف صحیح آب میوه ها و سبزی ها:

باید خیلی آرام و جرعه جرعه نوشیده شود و هر جرعه آب میوه را حداقل ۱۰ ثانیه و هر جرعه آب سبزی را حداقل ۱۵ ثانیه به آرامی در دهان چرخاند تا به خوبی با بزاق دهان مخلوط شود و به راحتی مورد استفاده در بدن قرار گیرد. در ضمن هیچگونه ناراحتی در معده ایجاد نمی کند اگر چنانچه آب میوه را در یخچال نگهداری می کنید باید حتما از ظرف در بسته استفاده شود و حداقل مدت زمان ماندگاری در یخچال ۶-۴ ساعت می باشد.

از مصرف میوه های خانگی که بوی آن خوشایند نیست و حالت کشش مانند پیدا کرده است پرهیز کنید این نوع آب میوه ها در اصطلاح اکسیده شده اند و ویتامین B,C خود را از دست داده اند.

مصرف بعضی از انواع آب سبزی ها به دلیل داشتن رنگدانه دارای خاصیت آنتی اکسیدانی بسیار قوی است مصرف انواع آب میوه خانگی و آب سبزیجات حتما به سالمندان عزیز جهت عملکرد بهتر دستگاه گوارش و پیشگیری از بیماری آلزایمر (فراموشی) توصیه می گردد.

توجه : سبزی ها را بر اساس گروه خون خود انتخاب نموده و میل نمایید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *