نوشیدن الکل چه آسیب هایی به کبد می رساند؟

مطلب را به اشتراک بگذارید

عوامل زیادی در ایجاد بیماری های کبدی دخیلند. یکی از مضر ترین مواد برای سلامت کبد، الکل است.
نوشیدن زیاد الکل می تواند به کبد با دو راه آسیب برساند. 
۱) استرس اکسیداتیو: هنگامی که کبد سعی می کند الکل را بشکند، واکنش شیمیایی منجر به آسیب رساندن به سلول های کبدی می شود. این آسیب می تواند به التهاب و زخم منجر شود.
۲) مواد سمی در باکتریهای روده: الکل منجر به آسیب رسیدن به روده می شود. در نتیجه باکتری های روده به کبد وارد می شوند و ایجاد التهاب و زخم می کنند.
دو گروه زیر در معرض خطر بالای ابتلا به انواع بیماری کبد جدی ناشی از الکل قرار دارند:
۱) مردانی که به مدت بیش از ۱۰ سال هر هفته بیش از ۳۵ واحد الکل مصرف کرده اند. 
۲) زنانی که به مدت بیش از ۱۰ سال هر هفته بیش از ۲۸ واحد الکل مصرف کرده اند.
چرب شدن کبد در اثر مصرف الکل با اجتناب از آن و پیروی از سبک زندگی و رژیم غذایی سالم و مناسب، قابل بهبود است. 

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *