نان ترکی پیده

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم‎: ‎
آرد …………………………… ‏۵۰۰ گرم
آب گرم ……………………….‏ ½ پیمانه
زرده تخم ‏مرغ ………………… ‏۱ عدد
دانه کنجد ……………………. ‏۲ قاشق غذاخوری
مخمر خشک …………………‏ ۱ قاشق غذاخوری
شکر ………………………….‏ ۱ قاشق غذاخوری
نمک …………………………..‏ ۱ قاشق غذاخوری
سیاه دانه ……………………. ‏۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون …………………… ‏۱ قاشق غذاخوری + مقداری
طرز تهیه ‏‎:‎
‎آرد، مخمر، شکر و نمک را در یک کاسه مخلوط کنید‎.‎
‎در مرکز مخلوط آرد، گودالی ایجاد کنید و آب را آرام آرام به آن اضافه کنید، سپس با دست خمیر را (۱۵ دقیقه) ‏ورز دهید تا ‏جایی‌که یک دست شود و کش بیاید‎.‎
‎کاسه متوسطی را با کمی روغن زیتون چرب کرده و خمیر را درون آن گذاشته و روی آن را کاغذ روغنی بیندازید ‏و با سلفون ‏بپوشانید. ۱ تا ۱ ساعت و نیم آن را در جای گرمی بگذارید تا مقدار خمیر ۲ برابر شود و به عبارتی ‏خمیر ورز بیاید‎.‎
‎فر را روی دمای ۲۳۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید‎.‎
‎خمیر را روی سطح صافی که آردپاشی شده پهن کنید و به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. هر قسمت را روی کاغذ ‏روغنی پهن کرده ‏تا به صورت مستطیلی ۱۸ در ۴۰ سانتیمتری درآید‎ ‎
‎روی خمیر را کاغذ روغنی بکشید و برای ۱۵ دقیقه کنار بگذارید‎.‎
‎کنجد و سیاه دانه را روی آن بریزید‎.‎
‎زرده تخم مرغ را هم بزنید و روی خمیر را  کاملا با تخم‌ مرغ آغشته کنید‎.‎

‎برای ۱۰ دقیقه آن را داخل فر بگذارید تا طلایی رنگ شود‎. ‎

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف دانه کنجد برای دارندگان گروه خونی O و A بلامانع، و برای گروه خونی B و AB مضر میباشد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *